2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد بله برون

98 بازدید | 11 پست

بله برون قبل از عقد یا بعد از عقد.تو اینستا چجوری اینقدر بی حجابن.یه توضیح برای من میدید ممنونم.

میشه برای ازدواجم یه صلوات بفرستید ممنونم

بله برون همون خواستگاری رسمیه 😑

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خانوادشون اوپن مایندن🤚

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

قبل عقده اونم که بی حجابن دیگه اخلاقشونه 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

دین و ایمان مردم هر روز کمتر روز قبل هست متاسفانه

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.
میگم زشت نباشه من بی حجاب نباشم

نه گلم چه زشتی داره ؟ بستگی به اعتقادات خودتون و خانوادتون داره.

دارم رو خودم کار می کنم : نمی توانم فرمول موفقیت را برایتان بیان کنم اما اگر فرمول شکست را می خواهید آن است که بکوشید همه را راضی نگه دارید (اسوپ) / عشقم مهندسی معماری ❤❤ای کاش بهش برسم _ عاشق تایپیک های قانون جذب _ با افتخار فمنیست هستم _ رمان مورد علاقه م بر باد رفته 

پوشیدگی هیچوقت زشت نیست

نشات گرفته از اصالته

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.

ببین خانواده خودت و خانواده طرف رسمتون چجوریه ولی بنظرم سنگین باش

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

همون آخرین جلسه خواستگاری که داماد و خانواده اش برای عروس نشون یا انگشتر میارن رو میگن بله برون یا مهربرون یا نامزدی...

اینستاگرام رو ولش کن؛ اونا سبک زندگی اشون معمولاً خیلی داغونه؛ من که همه خواستگاری هام لباس شیک ولی سرسنگین و باوقار پوشیدم؛

تا لحظه ای که عقد خونده نشه هر لحظه احتمال بهم خوردن ازدواج هست برای همین آدم سبک بازی درنیاره که طرف پشیمون نشه بهتره    

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
2790
2778
2791
2779
2792