سلام من با کلی دوندگی اینا اگه نگا کنین تو تایپک قبلم گفتم چه مشکلی دارم هنوزم حامله نشدم رفتم یزد پیش دکتر افلاطونیان لاپاراسکوپی و هیتروسکوپی انجام دادن برام الان چهار روز از عملم میگذره خدا کنه پریودیام منظم شه و حامله بشم تا حالا کی این عملارو انجام داده و بعد چند وقت از عمل اقدام کرده و کی حامله شده لطفا بیاین نظراتتون بگین یکم دلگرم شم
ببین من چند وقت پیش یه مقاله خوندم در مورد لاپاراسکوپی بود. خیلی کامل در مورد همه چی توضیح داده بود لینکش واست میذارم یه نگاهی بکن خیلی جالب بود در مورد همه چی گفته بود.https://drshahinjamili.com/عمل-لاپاراسکوپی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره ولی من باز عادت ماهیانم اومد که فقط لکه بود دکتر گفت خوب پری میشی بازم از پنج پری تا دهمش لتروزول خوردم که باز دهم بعد خوردن لتروزول خونریزی شدم☹️یعنی هنگ کردم
☹️همه چی عجیب غریب شده الان فکر کنم پری اصلیم همین بود ولی دکتر گفت باز لتروزول نخور آمپول hcg نزن چون نمیدونی کدوم پری اصلیته و اینکه برا اولیش خوردی خطرناکه الان خونریزی قطع شده تخمدانم درد میکنه و ترشحات بی رنگ دارم احتمالا تخمک گذاری خدا کنه بدون قرص امپول حامله شم