2777
2789
خب اطرافیان سرزنش میکنن و دوستانی ک قبول شدن با افتاده با آدم رفتار می‌کنند ، بفکر خودکشی افتادم&nbs ...

خدانکنه عزیزم

باور کن ادمایی که ما براشون زندگی میکنیم و مردمی که اینهمه برامون‌مهمن وقت مرگمون اندازه سر دردشون براشون مهم نیستیم .....سعی کن خودت از زندگیت لذت ببری.......معلم تربیت نسل رو بر عهده داره ......اما شما وقتی بری پزشکی از سال چهارم میری روی جسد که بارها ممکنه حالت بد بشه توی بیمارستان هم رنج مردم رو میبینی و وجدانت اسیب میبینه ......من پزشکی رو برای خدمت به اطفال و زنان دوست داشتم و قطعا اگر زنده باشم تخصصم رو اینا میگیرم که فقط خدمت کنم به محرومان جامعه .......از اون چیزی که داری لذت ببر پزشکی هیچ خبر عجیبی نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه عزیزم باور کن ادمایی که ما براشون زندگی میکنیم و مردمی که اینهمه برامون‌مهمن وقت مرگمون اند ...

راستش یکی از دوستام ک چند سال با هم دوست بودیم ی جوری باهام رفتار کرد ک ب جنون انی رسیدم:)

راستش یکی از دوستام ک چند سال با هم دوست بودیم ی جوری باهام رفتار کرد ک ب جنون انی رسیدم:)

مهم نباشه برات عزیزم......بعضی ادما که به جایگاه اجتماعی میرسن خودشون رو گم میکنن ....

خب منم برای پزشکی تلاش میکردم:) خیلی زیاد اما توی کنکور دوتا از درس ها رو جا ب جا زدم رتبه ی من لب م ...

الهی خیلی سخته

ولی حتما خاست خدا بوده 

معلمی مگه چیکم داره؟

خیای هم عالیه

میتونی در کنارش کار دیگه رو هم پیکیری کنی برا خودت

من خودم خیلی از دوستان و اطرافیان رو دیدم

باور نمیکنی

میرفتی خونشون یه روز میموندی 

از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ شب 

فقط درس

استراحتش شده بود فقط ناهار و شام

یه روز رفتم کشیدمش کنار گفتم

امروز رو درس نخون با هم حرف بزنیم

وقتی باهاش حرف میزدم

حس میکردم

خیلی قشنگ معلومه نمیتونه احساسش رو بیان کنه

خیلی از خاطرات دوسیمو بهش میکفتم

تعجب میکرد

حتی ساده تریناش که وقتی دیدی باکسی درباره اینا حرف میزنی

یه خاطره یادش میاد میگه

و بحث ادامه پیدا میکنه

اینا براش تازکی دلشت

این اصلا همچنین تجربه ای نداشت

جزو۱٠٠ نفر اول کنکور پزشکی اومد

ولی باز داره فقط درس میخونه

اگه با توجه به سنت هر کاری که دوست داشتی رو کردی

مثلا دوست داشتی و...

خوب معلومه خوشبختی

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
هنوز تو از اونا بهتریاااا. تو حقوق میگیری اونا هنوز هیچچی.

نمیدونم شاید بخاطر رفتار خونواده س ک هیچوقت حمایتم نکردن :)

من هیچ حامی ندارم و هر روز تحقیر میشم ،چپ و راست خونوادم بهم میگن خرفت ،من آدم خیلی شکننده ایم چرا ک من پدر و مادرم از هم حدا شدن من از همون بچگی تحقیر زیاد شدم الان دیگ تحملی نمونده برام،توی سن بیشت سالگی احساس پیری زیاد میکنم:)

الهی خیلی سخته ولی حتما خاست خدا بوده  معلمی مگه چیکم داره؟ خیای هم عالیه میتونی در کنارش ک ...

من آرزوی مرگ دارم ن صرفا ب خاطر این ک پزشک نشدم ،بخاطر رفتار خونوادم با من:)وقتی خونواده نداری ینی هیچی مگ ن؟

نمیدونم شاید بخاطر رفتار خونواده س ک هیچوقت حمایتم نکردن :) من هیچ حامی ندارم و هر روز تحقیر میشم ، ...

عجباااا😒😒 چه بی درک. نه تو خیلی خوبی بابا گوش نده یکم برو پیج انگیزشی فالو کن تو اینستا مثل دختران قوی و.... انگیزه بگیر