2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پزشک و خوشبختی؟ربطشون چیه به هم؟

نمیدونم درسم از همه دوستام خیلی بهتر بود خیلی خیلی بهتر من سال اول کنکور دادم معلمی آوردم نرفتم سال دوم کنکور دادم معلمی آوردم بخاطر سختی خیلی زیاد کنکور دلیل شد تمرکزمو از دست بدم و پزشکی نیارم ،الان دوستام بعد از سه یا چهار سال پزشکی اوردن احساس بدی دارم،احساس میکنم باید میخوندم

میتونی یه کارگر ساده باشی اما خوشبخت...

همش بستگی به طرز فکر خودت داره

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!

عزیزم من کاملا درکت میکنم.......من دانشجوی پزشکی سال سوم هستم خیلی خوندم و سختی کشیدم و همسرم که مشاورم هم بودن دانشجوی تربیت معلمن باور کنید ایشون ارامش روحی و لذت بیشتری از زندگی میبرن شما وقتی کارتو ازش لذت ببری یعنی خوشبختی همه چی که پول و پزشکی نیست تلاشتو بکن تا اخرین نفس بقیه رو بسپار دست خدا چون اون بهترینو برامون میخواد

من با خودم برسی کردم

یه پزشک وقتی بچه بوده

نوجوان بوده

زیاد دوست نداشته

اینطور که ما از دوستی هامون لذت میبریم

نمیبرده🥺

مثلا فقطچسبیده بوده به درسش

پس خوشبختی ای که ما از لحاظ دوستی و شیطونت هاش تجربه کردیم رو نداشته

پس دلیل بر خوشبخت بودن نمیشه

خوشبختیپول نیست

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
مامانم همیشه میخونه با ریتم: دکترا همه خسیسن کف ماهیتابه میلیسن😂😂😂

💔😂😂

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
عزیزم من کاملا درکت میکنم.......من دانشجوی پزشکی سال سوم هستم خیلی خوندم و سختی کشیدم و همسرم که مشا ...

خب اطرافیان سرزنش میکنن و دوستانی ک قبول شدن با افتاده با آدم رفتار می‌کنند ، بفکر خودکشی افتادم 

من با خودم برسی کردم یه پزشک وقتی بچه بوده نوجوان بوده زیاد دوست نداشته اینطور که ما از دوستی ها ...

خب منم برای پزشکی تلاش میکردم:) خیلی زیاد اما توی کنکور دوتا از درس ها رو جا ب جا زدم رتبه ی من لب مرز بود!

خب اطرافیان سرزنش میکنن و دوستانی ک قبول شدن با افتاده با آدم رفتار می‌کنند ، بفکر خودکشی افتادم&nbs ...

متاسفانه اطراف همه اینطور ادما هست

ادم خوشبخت ادمیه که به حرف اطرافیان محلنزاره

خودش هدفش یا کاری میخواد بکنه رو دنبالش رو بگیره

خیلی هم هستن نمیتونن تربیت معلمی قبول بشن

متاسفانه اطراف همه اینطور ادما هست ادم خوشبخت ادمیه که به حرف اطرافیان محلنزاره خودش هدفش یا کاری ...

احساس بدی دارم اعتماد بنفسم شده صفر دوست دارم اینجا نباشم:)