2777
2789
عنوان

جواب شوهرمو چی بدم

458 بازدید | 26 پست

یه کاپشن خریدم ۶٠٠ تومن پارسال،امسال بسرم زد که بفروشمش و یکی دیگه بخرم،خیلی هم تمیز بود کاپشنه و گذاشتم سیصد تومن،تو دیوار بعد کلی مزاحمت اقایون یه خانمه زنک زد و گفت میایم توروخدا نفروشش.وقتی اومدن معلوم بود فقیرن  پسر کوچیکشون نان و رب دستش بود.خیلی دلم براشون سوخت  اخرش بجای سیصد تومن صد تومن گرفتم و خیلی تشکر کردن.حالا موندم ج شوهرمو چی بدم قرار بود پول بزاره روش کاپشن جدید بخرم😔😔😔😔

😐😐😐😐😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیرت بده

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

چه کار خوبی کردی 😍😍 من حاضرم امسال از سرما بلرزم حتی اگر شوهرم بهم پول نده کاپشن بخرم بهتون تبریک میگم بابت قلب رووفتون

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘