2777
2789
عنوان

شوهر نادانم😑😑😑😭😭😭😭😭

920 بازدید | 17 پست

بچه ها برادرزاده ی شوهرم بنگاه املاک داره یه شهر دیگه،

بعد شوهرم، چن وقت پیش که رفته بودیم خونشون، پیشش یه دونه برگه اجاره نامه اورد،بعد گفتم براچیت،گفت همکارم گفت یکی 

برام بیار نیازمه.

حالا فهمیدم برای همکار خانومش که نمیدونم مجرده یا مطلقه ،گرفته و خودشم به عنوان شاهد پای اجاره نامه رو امضا کرده...

شوهرم چن ماهه اومده اینجا سرکار و میدونم که شاید چیز جدی ای بینشون نباشه،،ولی یه بار که مکالمشونو گوش دادم،یکم انگار شوهرم کرم میریخت بین حرفاش.

الان بنظرتون طبیعیه این کارش؟ شما بودید چه واکنشی نشون میدادید؟؟ 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همکارش خودش چلاق بوده میرف بنگاه میگرف

اگرم چیزی نباشه 

شوهرت یه خودشیرینی هایی داره وکرمایی داره میریزه

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

چه معنی داره با همکار خانوم انقد صمیمی باشه😒

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
هزینشو پرداخت کنم خدمتت😑😑😑😑؟؟

نگه دار واس خـدت لازمت میشه بعد طلاق

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

استارترجان من پستاتو دیدم  احتمالا رابطتت باشوهرت خوب نیس,واوشونم نادان که نه  خیلی شلوغ وتنوع طلبن,پس بهتره یع فکره اساسی بکنی.

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم