2777
2789
عنوان

قد پسر ۱۱ ماهم🙏🏻

116 بازدید | 9 پست

خانوما قدپسرم موقه تولد  ۴۷بود تو ۱۱ماهگیش ۷۴ بود قدش کم نیست ؟

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
پسر منم دنیا اومد قدش ۴۷ بود سه چهار ماه اول خیلی خوب قد کشید بعدش کند شد دکتر گفت خودتون قدتون کوتا ...

منو باباش هردو۱۷۰ هستیم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرها: کودکان پسر در سن ۱۲ ماهگی وزنی بین ۸ کیلو و ۹۸۰ گرم تا ۱۰ کیلو و ۳۸۰ گرم خواهند داشت و قد آنها در حدود ۷۴ سانتی‌متر و ۱۶ میلی‌متر تا ۷۷ سانتی‌متر و ۴۷ میلی‌متر است

این متن برای گوگله عزیزم 

بر این اساس قدش خوبه ..🌹

پسرها:  کودکان پسر در سن ۱۲ ماهگی وزنی بین ۸ کیلو و ۹۸۰ گرم تا ۱۰ کیلو و ۳۸۰ گرم خواهند داشت و ...

ممنون عزیزم وزنش خیلی خوبه ۱۱کیلو ۳۰۰هستش

پسر من یازده ماهس.موقع تولد ۵۱ بود الان ۷۵ هست.چن روز پیش برا چکاب بردم دکتراطفال.گفت خوبه

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

من یک‌سالگی رو یادم نیست،ولی دنیا اومده بود ۴۹ بود،الان که دو سال و هشت ماه هست ۹۸ هست

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
ممنون عزیزم وزنش خیلی خوبه ۱۱کیلو ۳۰۰هستش

عزیزم بزنید گوگل میانگین قد و وزن در فلان ماه 

این‌توضیحات هست ..خدا پسر نازنینتونو حفظ کنه زیر سایه پدر و مادر🌹