zeddy مدیر عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 66 عنوان بهش گفتم... | مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 22 پست رفتم تو پیوی طرف و بهش گفتم میخام باهات دوست شمراهنمایی کنین بعدش چی بگم چون رسما مغزم قفل کرده 1400/08/08 | 15:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلفی_و_لی_لی_پوت عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1096 روش کراش ندارم... فقط میخوام باهاش دوست شم همین! تو دختری و اونم دختره دیگه دوست مثه دخترای دیگه که با هم دوست میشن یا ترنس هستی دیگه کدومش! بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻♀️
شکلات_فرانسوی عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 21605 عاقا دارم میگم طرف دخترهههه دختره😑😑😑😑 مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
zeddy مدیر استارتر عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 66 تو دختری و اونم دختره دیگه دوست مثه دخترای دیگه که با هم دوست میشن یا ترنس هستی دیگه کدومش! دوستی عادی و ساده بین دو تا دختر
بلفی_و_لی_لی_پوت عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1096 دوستی عادی و ساده بین دو تا دختر خب لعنتی چرا پس اینطوری عنوان میکنی همه رو به شک میندازی بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻♀️
بلفی_و_لی_لی_پوت عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 1096 دوستی عادی و ساده بین دو تا دختر ادم با همجنس خودش میخواد دوست باشه اینطوری عنوان میکنه ؟ واقعا که یه فکری بحال خودت بکن بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻♀️
zeddy مدیر استارتر عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 66 خب لعنتی چرا پس اینطوری عنوان میکنی همه رو به شک میندازی شماها زیدی منحرفین:/