2777
2789
عنوان

میشه یه نظر بگین

94 بازدید | 12 پست

چه ها جرا من نمیتونم بخاطر اشتباهات گذشته خودمو ببخشم؟

الان حالم خوب بود یه یاد کاری که ده سال پیش کردم افتادم

تودوران تنهایی و افسردگی بودم یه دوست انگلیسی تو فضای مجازی پیدا کردم یه روزه کلی عکس از بدنم براش فرستادم (بدون صورت و اینا)و قرار س..ک..س.باهاش گذاشتم

گرچه بماند قراره الکی بود

ازسر تنهایی اون کارارو کردم

آخرسرم پسره کلی بهم گفت توچرا انقد ساده ای من همه ی اطلاعاتمو الکی دراختیارت گذاشتم تو چرا به من اعتماد کردی و فلان

به نظرتون بعد از ده سال وقتش هست فراموش کنم خودمو ببخشم؟

اصلا بخاطر چنین چیزی میتونین فراموشش کنین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تنهایی خیلی ادمو ضعیف میکنه بعدم هرکسی ممکنه اشتباه کنه همین که از گذشتت درس گرفته باشی کافیه واقعا فراموشش کن و به زندگیت ادامه بده برا آیندت برنامه ریزی کن 

قشنگ ترین اتفاق زندگیم در حال رخ دادنه...❤🦋🌱🥰✨🌠🌟🌺
ارع اجازه میدم فراموش کن😐😐😐😐😐😐😐چرا واسه یه چیز تموم شده خودتونو عذاب میدیم من نمیفهممم

همش حس میکنم ممکنه یه روزی اون عکسا و ماجرابرام دردسر بشه.آخه باورم نمیشه یه مسر خودشو انگلیسی جازده که فقط منو امتحان کنه که بگه به غریبه ها لعتماد نکن؟عجیب نیست.

همش حس میکنم ممکنه یه روزی اون عکسا و ماجرابرام دردسر بشه.آخه باورم نمیشه یه مسر خودشو انگلیسی جازده ...

یعنی آشنا بوده خواسته امتحانت کنه؟

بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻‍♀️
همش حس میکنم ممکنه یه روزی اون عکسا و ماجرابرام دردسر بشه.آخه باورم نمیشه یه مسر خودشو انگلیسی جازده ...

ن چرا عجیب باشه  پسره دلش واست سوخته گفته راهنمایت کنم بعدشم از بدنته از صورتت ک نیس 

و خدا خواست ک تو در زندگی من باشی