2777
2789
عنوان

عروسیمه

265 بازدید | 14 پست

خانوما چند روز دیگه عروسیمه 

نمیدونم موهامو چه سبکی بگم مدل لباس عروس و رنگ مو کلا انتخابم ضعیفه نمیتونم انتخاب کنم اومدم از کسایی که تجربه بپرسم 

چون صورتم تپل کرده خودمم از اندام توپلم ولی نه زیاد قدمم 169رنگ پوستم سفیده صورتمم هیچ مشکلی ندارم که مثال دماغم بزرگ باشه لبم نازک باشه و... 

فقط تنها مشکلی که دارم تپلی صورتمه😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عروسیم هیچ نظری رو رنگ مو و مدل مو و ارایش ندادم گفتم ببین چی بهم میاد و واقعا راضی بودم

دقیقا منم همینطور ولی شب حنا زیاد جالب نشدم عروسیم بهتر بود 

خداجونم❤ خودت نی نی سالم عطا کن 🙏

هیچی نمیخاد بگی بگو یه ارایش خیلی شیک ک ب صورتم بیاد برام انجام بده دیگه خودشون درستت میکنن اینکه مدل بدی اشتباه هست . بعد دعا کن منم تا اخر ماه کارم اکی بشه🤕عروس بشم

میشه لطفا واسم دعا کنید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم یه عمره منتظر خوشبختیم هستم دعا کنید منم دلم شاد بشه از این زندگی نجات پیدا کنم 💌💫

انشالله خوشبخت بشی عزیزم صورت تپل همیشه خودبخود تو آرایش خوشگل میشه 😍موهات اگه مشکین رنگ‌نکن چون صورت تپل داری موی رنگ شده سنتو بالا می بره

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
انشالله خوشبخت بشی عزیزم صورت تپل همیشه خودبخود تو آرایش خوشگل میشه 😍موهات اگه مشکین رنگ‌نکن چون صو ...

موهام رنگ شدس البته خیلی وقته از ریشه سه انگشت در اومده رنگ نکنم بد میشه

ببین من به به ارایشگرم گفتم هر مدلی که به فرم صورتم میاد ارایشم کن و واقعا شاهکار کرد توام به ارایشگرم اینو بگو 

مبارک باشه انشالله خوشبخت شی

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

من به ارایشگرم گفتم ملایم ارایشم کن چشامو خیلی درست نکن 

شنیون کارمم پرسید گفتم قد شوهرم بلنده بالا مدل بده جلوشم همیشه کج بوده دثس دارم متفاوت باشه اگه بالا بهم میاد بالا بزن خیلی خوب شد از جفتش راضی بودم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️