2777
2789

من تو همین نینی سایت بلو بانکو دیدم گفتم بذار امتحان کنم ضرر نداره خلاصه نصبش کردم با کد معرف یکی از همین بچه های نینی سایت وارد شدم ک ب اون ۳۰ تومن داد و اینک ابجیم با کد معرف من نصب کرد ب ابجیمم ۳۰ تومن داد

اومدم خبر بدم ک واقعیه میتونید نصب کنید 

و اینک اگر کد معرف بزنید کد معرف میگرید 

میتونید از کد من استفاده کنید اگ مایلین

برنامه رو از بازار نصب کنید

این هدیه بازکردنی است

دوست گرامی، شما از طرف «معصومه» عزیز به بلوبانک دعوت شده اید.
روی لینک زیر کلیک کرده و اپلیکیشن بلوبانک را نصب کنید.
کد «MK6NRQ» را در قسمت کد معرف وارد و فرآیند بازکردن حساب را تکمیل کنید.

بلو؛ بانک، ولی دوست داشتنی

کنکور دارم لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید ک منم قبول شم و ب ارزوم برسم😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان ما با کد معرف شما بریم به شماهم میده به ماهم میده؟

اگ با کد معرف من بری ب من ۳۰ میده اما اگ بدون کد معرف بری ثبت نام کنی بت کد نمیده ک بقیه بزنن ب حساب تو پول بریزن حتما باید با یه کد معرف بری 

پول میده واقعا🙄

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خب الان ما نصب کنیم سی تومن برا تو میاد برا ما ک نمیاد باید مثل تو ده نفرو اسکول کنیم، حالا تهش چی م ...

😂😂😂

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خب الان ما نصب کنیم سی تومن برا تو میاد برا ما ک نمیاد باید مثل تو ده نفرو اسکول کنیم، حالا تهش چی م ...

این یه روش واس جذب ممبر واس بلوبانکه توام اگ میخوای نصب نکنی دهنتو ببند