2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله 5 گذاشتم الان به 40 رسیده البته زمان میبره و راهو روش داره
حتما از طریف صرافی معتبر مثل بیت پین خرید بزنید و با مطالعه و تحقیق سیگنال خودتون رو انتخاب کنید
https://bitpin.ir/fan-token/?utm_source=MG&utm_medium=NiniTopic&utm_campaign=FT

برای داشتن یه زندگی خوب یا تلاشتو بیشتر کن یا توقعت رو کمتر کن ⭐
من چندتایی خریدم سود انچنانی به چشم بیاد نه هعی بالا میره پایین میاد 8 م گذاشتم حدودا یک سود داده

سیو سودش ب چه صورته؟؟؟ فقط سود رو بر میدارید اصل میمونه؟؟ 

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد

شما کار بلدید؟؟؟؟ من ۴۰تومن دادم ب اشنامون چند باری گفتم برا سود ولی ایشون میگن نمیخواد سیو سود کنید هولد کنید چند ماهه

میگن سیو سود اشتباس!!!!حرفشون درسته؟؟؟ 

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد

شما چند وقته گذاشنید؟؟ 

شما کار بلدید؟؟؟؟ من ۴۰تومن دادم ب اشنامون چند باری گفتم برا سود ولی ایشون میگن نمیخواد سیو سود کنید ...

هولد بهتره معمولا تا اینکه به فکر سود باشین چون هولد باعث سود بیشتر میشه

برای داشتن یه زندگی خوب یا تلاشتو بیشتر کن یا توقعت رو کمتر کن ⭐
هولد بهتره معمولا تا اینکه به فکر سود باشین چون هولد باعث سود بیشتر میشه

پس حرفشون درسته

6 ماه البته باید ارز مناسب انتخاب کنین ارزایی که مطمعن باشین سود میدن

اتریوم.دوج.بیت گرفتن

الان ۲ماهی میشه