2821
2789
عنوان

دعوا کردم

132 بازدید | 9 پست

یه اقایی مدام همینو از شرکت برق میفرستن میاد کنتور رو نگاه کنه هر دفعه که زنگ میزنه تا برمیداری میگی الان میام پشت سر هم زنگ میزنه و محکم با کلیده نمیدونم چی میزنه به شیشه در هر دفعه بهش تذکر دادم اقا شما حقوق میگیری و.... هر دفعه بابی احترامی میگه 3 ساعته جلو در وایسادم... 😳

درحالیکه یه چادر انداختم رو سرم جوراب هم نپوشیدم همینطوری قلبم وایساد امدم جلو در بهش گفتم گزارشتو میدم بحای معذرت خواهی گفت بده 

منم بهش گفتم شما حق نداری اونطوری در بزنی عین گاو سرشو انداخت رفت منم بهش گفتم بی شرف اونم برگشت حرف زدنش هم نمیفهمید گفت میدونی بی شرف کیه همینطوری حرف میزد منم گفتم بمیر در رو بستم 

بخدا هنوز دستام داره میلرزه اصلا ادم دعوایی نیستم قلبم امد دهنم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره مامان منم بارها دعوا کرده با همچین آدمایی. میان عین ببخشید وحشی ها در میزنن. آدم چند متر میپره هوا. مادر منم قلبش ضعیفه. مامان من ک وایمیسته تا آخر جوابشو میده. حتی اگ کار ب شکایت و اینا بکشه. چون واقعا آدم ی لحظه شاید بیماری شدید قلبی داشت همونجا ی اتفاقی افتاد.. بی شعورن دیگ کاری نمیشه کرد... مگر اینکه طبقه بالا باشی آیفون بزنن 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
اونها هم آدم های زحمت کشی هستن. از صبح تا ظهر باید کلی خونه برن. کارش اشتباه بوده اما کاش دهن به دهن ...

چند بار تذکر دادم بهش گفتم مریض تو خونه داریم، اصلا بی شخصیتت به تمام معنی نمیدونی چطور پشت هم زنگ میزنه و در میکوبه بخدا قلبم وایمیسته سریع کاغذشو در میاره میندازه داخل یعنی من امدم ولی اینا باز نکردن در حد 1دقیقه میشه ولی میگه 3ساعته 

آره مامان منم بارها دعوا کرده با همچین آدمایی. میان عین ببخشید وحشی ها در میزنن. آدم چند متر میپره ه ...

اگه حدودا 5سال پیش بود راحت در رو میزدم از بس دزد زیاد شده باز میکنی میان تو... در حد 1دقیقه هم نمیشه، سریع کاغذشو برمیداره مینویسه، بعد میگه 3ساعته منتظرم 

بندازه کاغذش رو  شماره کنتور رو بخون زنگ بزن به شماره چیز خاصی نمیشه.

واقعا؟ از این به بعد همین کار رو میکنم. ممنونم عززیزم اخه کنکوری ام خیلی تو این چیزا دقت نکردم 

🙏🏻🙏🏻

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز