2777
2789
عنوان

کمک میخام

100 بازدید | 21 پست

سلام به همگی
حالتون انشالله که خوبه 
میخام یه چیزی براتون تعریف کنم و در نهایت کمک بخام 
حدود مهر سال پیش بود من عاشق سریال فرار از زندان بودم بعد یه گروهی بود من عضو شدم 
بچه هایی که با هم صمیمی تر بودن یه گروه زدن و منم دعوت کردن اولش خوب بود 
بعد اونجا یه آقا پسری بود به شدت پاک و مطمئن و همه قبولش داشتن ایشون اون سال کنکور داشت 
اینم بگم منم کنکور داشتم و زبانم ضعیف بود ایشون زبانش فول بود 
اینجوری شد که ما بخاطر زبان با هم آشنا شدیم و گذشت کم کم شد ابراز علاقه و ایجور چیزا که همه درجریانین من خیلی خیلی وابسته شدم و جوری بود که همش منتظر پیامش بود واقعا هم دوسش دارم 
گذشت و شد عید نوروز سر یکسری مسائل مادر من متوجه این رابطه شد و من کلا تمام نرم افزارام رو پاک کردم 
توی این مدت یه دوست داشتیم که هم من هم اون آقا می‌شناختیمش و ازش مطمئن بودیم دانشگاه که قبول شدم نرم افزارام رو دوباره نصب کردم و اون دوستم که دختر بود شماره منو داشت 
حرفای مادرم رو خیلی تاثیر گذاشت و سمتش نرفتم ولی از ته دلم دوسش دارم و به گفته خودشو و این دوستمون اونم دوسم داره 
من و این دوستم با هم حرف میزنم اون برام ازش تعریف میکرد مثل اینکه کنکور قبول شده و دبیری زیست توی فرهنگیان درس میخونه 
اون دوستم که اسمش مبیناست ازش میپرسه اگه من برگردم (اسمم ریحانه اس) دوباره مثل قبل هست یا نه 
نمیدونم چرا و منظورش چیه ولی گفته نمیخاد برام دردسر درست کنه و میخاد گوشه گیری کنه درحالی من واقعا تصمیمی برای برگشت ندارم 
حالا بنظر شما من چیکار کنم؟ دوست داشتنش واقعیه؟ چجوری بفهمم؟ 
خواهش میکنم کمکم کنین واقعا اعصابم خورد شده هم دلم دوسش داره هم عقلم میگه داره پست میزنه! 
نظرتون چیه؟ هر کی هر نظری داره بگه 
فقط بدونین هر چیزی که بین من و ایشون بوده فقط در حد چت بوده اما من جدیش گرفتم و وابسته شدم 
من ۱۸ سالمه و ایشون تازه ۲۰ ساله شده 
منم دانشگاه رشته مهندسی اقتصاد قبول شدم 
دیگه اطلاعات کامل دادم تا بتونین کمکم کنین 
اگه متنی هم دارین برای خدافظی و سوال و هر چیزی که بتونم ازش بپرسم بهم بگین 
ممنونم

وابستگی با عشق فرق داره

±عاشق بودن رو با عزت نفس نداشتن قاطی نکنید دوستان، کسی که عزت نفس داره حتی اگه عاشق هم باشه ببینه طرف مقابل نمیخوادش رها میکنه. اینکه ول نمیکنین و ضعف‌های شخصیتیتونو پشت کلمه «عاشق» قایم میکنید خیلی بده.       بهم گفت:تو دختر خوبی هستی، اما...اصلا اجازه ندادم باقی جمله ش رو بگه!با لبخند نگاهش کردم و گفتم:اما چی؟ از من خوشگلتر چشمت رو گرفته؟! یا مثلا هنوزم توی حسرت نفر قبلی هستی و الان فهمیدی من نمیتونم جایگزین مناسبی برای اون باشم؟! اما چی هان؟ دختر خوبی هستم اما دلت جای دیگه س و اصلا هم گناهی نداری؟! یا مثلا دلت رو زدم و دوست داری افراد جدیدی رو تجربه کنی؟ دلت تنوع میخواد؟ تنوع طلبی؟ اما چی آقا؟! فکر کردی مثلا من دلم میشکنه اگر رک و راست بگی من رو نمیخوای؟! مرد باش بابا...! نترس! من حرفه ای زندگی میکنم. تو هر لحظه حق داری که من رو نخوای. منم جلوت رو نمیگیرم. چون بودن و موندنی که به خاطر خواهش و التماس باشه، مفت نمی ارزه. دیگه دوستم نداری؟! خب رک بگو. ناراحت نمیشم! من عزت نفس دارم آقا! و به لطف همین عزت نفس، در جواب هر رفتنی، یه جمله میگم: "به سلامت. آرزوهای قشنگ دارم برات." چی فکر کردی؟! که اگر بگی من رو نمیخوای، میگم نه تو رو خداااا بمون؟! نه بابا! من انقدر حقیر و آویزون نیستم. اینکه تو من رو نمیخوای، اصلا به این معنی نیست که من بدم یا چیزی کم دارم. من فقط توی سلیقه ت نیستم، همین...! مرسی که این مدت برام وقت گذاشتی. برو دنبال آرزوهات، اصلا هم به من فکر نکن، چون من واقعا ناراحت نیستم! ناراحت نیستم چون برات آرزو نبودم. من سهم کسی میشم که براش عین آرزو باشم. خوشحالم که زود فهمیدم برات آرزو نیستم. مراقب خودت باش خوشتیپ. خدانگهدار. اوه راستی! یه روز به خودت افتخار نکنی که من رو تجربه کردیا... اوکی؟! من خودم خواستم که باعث تجربه تو بشم... توهم فتح کردن من رو نداشته باشی! بای بای...🖤
وابستگی با عشق فرق داره

میدونم از کجا بفهمم عشقه یا نه؟ من تا الان اینجوری نبودم از ته دلم دوسش دارم حالش که بد بود مثل اسفند رو آتیش نگرانش بود باهاش که حرف می‌زدم اروم میشدم آرامش داشتم اصلا نشونه عشق چیه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه واقعا دوستت داشته باشه میاد خواستگاریت من قسم میخورم اگه پسر بودم عاشق دختری شده بودم با رل بازی جلو نمیومدم که اذیت بشه در ضمن در این مسائل خانواده تو حساسن تا با پسری رابطه ای نداشته باشی احساستو کنترل کن سرنوشتت و به خدا واگذار کن اگه بازم پیامی خواستی بهش بدی بگو که دوسش داریدحقیقت و بگو اما اینم بگو که اگه اون هم به تو علاقه داره به سمتت حرکت کنه و بگو خانوادت حساس هستن و اگه موضوع دوباره تکرار بشه به خطر می افتی هم خانوادت ازت نا امید میشن و شاید اجازه ندن دانشگاه بری هم تو اون پسر رو پس میزنی و اون پسره هم ولت میکنه عزیزم عاقلانه فکر کن عشقم

اگه واقعا دوستت داشته باشه میاد خواستگاریت من قسم میخورم اگه پسر بودم عاشق دختری شده بودم با رل بازی ...

میدونم عزیزم ولی از کجا بفهمم دوسم داره؟ آره منم نگران همینم مادرم خیلی روی من حساسه و زندگی عالی برای من میبینه ولی نه کنار کسی که من دوسش دارم الان میخام عاقل باشم و این ۶ ماه از عید تا الان دارم سعی میکنم فراموش کنم ولی نمیشه نمیتونم فقط میخام بدونم اگه واقعا دوسم داره پاش بمونم ولی اگه نه شده زندگیمو فدا میکنم تا یادم بره همچین کسی بوده اینم بگم اون پیام نمیده اون دوست مشترکمون از طرفش پیام میده الان چیکار کنم موندم بخدا زندگیم جهنمه دلم میخاد عقلم پس میزنه به کدوم گوش بدم؟

میدونم عزیزم ولی از کجا بفهمم دوسم داره؟ آره منم نگران همینم مادرم خیلی روی من حساسه و زندگی عالی بر ...

من این ماه میرم تو ۱۷ سالگی تجربه همچین چیزی رو داشتم البته اگه من به جای تو بودم با وجود مبینا که واسطه بین منو واونه راضی نبودم من اگه به کسی علاقه دارم نباید به واسطه کسی با اون در ارتباط باشم شاید مبینا بهترین دوستت باشه اما نباید روابط شخصی و عاشقانه تورو بدونه عزیزم تو به مبینا چقدر اعتماد داری که حرف های که از اون پسره بهت میده واقعی باشه؟ واگه برعکس بود چی اگه یک پسر پیامای تورو به دوستش میداد که اون دوستش عاشق تو عه خوب معلومه عشقت در این مورد غیرتی میشد 

من این ماه میرم تو ۱۷ سالگی تجربه همچین چیزی رو داشتم البته اگه من به جای تو بودم با وجود مبینا که و ...

میدونم منم به مبینا شک کردم ولی از چتاشون اسکرین می‌فرسته 

اصلا نمیدونم غیرتی میشه یا نه براش مهمم یا نه 

میترسم از این که پس زده بشم من سعی کردم احساسم پاک باشه نمیخام باهام بازی بشه 

شاید اشتباه از من بوده فقط بفهمم دوست داشتنش واقعیه بخدا تا آخر دنیا پاش میمونم ولی اگه بازیه که....

من این ماه میرم تو ۱۷ سالگی تجربه همچین چیزی رو داشتم البته اگه من به جای تو بودم با وجود مبینا که و ...

البته من مجبورم چون نمیخام مادرم بفهمه و ناراحت بشه مجبورم مبینا این وسط باشه

میدونم منم به مبینا شک کردم ولی از چتاشون اسکرین می‌فرسته  اصلا نمیدونم غیرتی میشه یا نه براش ...

ممکنه مبینا پیام های بی‌ربط و پاک کنه وبرات اسکرین بگیره اگه پسره پسر لجبازی باشه و دوستت داشته باشه یک امتحان برات دارم اونم اینکه آزمایشش کنی بهش بگو که من دختر حساسی هستم عشق واقعی میخوام اگه واقعا واقعا دوستم داری و از ته دلت منو میخوای به پات وایسم اما اگه فقط میخوای که یه دوست معمولی برات باشم بزار برم و منو فراموش کن چن اگه بفهمم با من بازی کردی نمیبخشمت لطفا رو راست باش 

البته من مجبورم چون نمیخام مادرم بفهمه و ناراحت بشه مجبورم مبینا این وسط باشه

پس اولین کار اینکه مبینارو امتحان کنی هنگام صحبت حضوری با مبینا به چهرش نگاه کن به مبینا بگو که این پسره فک کنم زیاد خوب نیست پایه نیس ترکم میکنه مگه نه مبینا اگه مبینا بگه آره بابا ولش کن یعنی کارت لغز داره اما اگه بگه نه چرا واقعا بهت علاقه دار اون دوستت داره بهش ایمان بیار

ممکنه مبینا پیام های بی‌ربط و پاک کنه وبرات اسکرین بگیره اگه پسره پسر لجبازی باشه و دوستت داشته باشه ...

خب میشه متن پیام رو بگی تا براش بفرستم میخام بفهمم از این برزخ دربیام

پس اولین کار اینکه مبینارو امتحان کنی هنگام صحبت حضوری با مبینا به چهرش نگاه کن به مبینا بگو که این ...

یه چیزی بگم‌ نخندی من نه مبینا رو از نزدیک دیدم نه اونو 

مبینام میگه ولش ‌کن بیخیال شو ارزش نداره میترسم مبینا...

یه چیزی بگم‌ نخندی من نه مبینا رو از نزدیک دیدم نه اونو  مبینام میگه ولش ‌کن بیخیال شو ارزش ند ...

نه عزیزم چرا بخندم اگه از نزدیک ندیدی متاسفم که میگم باید بیخیال شی فردا پس فردا که عشقت شدت گرفت خدایی نکرده پدر و مادرش یه کاره ای باشن البته خدانکنه خود پسره یه چی مصرف کنه تو نمیتونی که با حس ششم ایمان بیاری و تا حالا اگه باهاش تماس تصویری نداشتی وفقط عکسشو دیدی از کجا معلوم پسر دایی نباشه یا عکسه فیک باشه من یه بار عاشق یه آدم کره ای شده بودم چند روز پیش فهمیدم کره ای نیس آمریکایی عه عکساش فیک بود قلبم شکست هرچی از دهنم اومد بهش گفتم بدبخت و تهدید کردم که هکش میکنم