2789
عنوان

ایران دورودی

111 بازدید | 9 پست

خیلی راجع بهش شناخت ندارم 

ولی چرا بهش لقب زشت دادن 

خوشکل بوده که 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

من خیلی دوسش داشتم. هنرمند بوده. خیلی هم عاقل و مهربان بوده. 

روحش شاد 🖤

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگم چرا بهش لقب زشت دادن 

چون زیبا بوده 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خخخخخخ  آخرش کسی جواب نداد 

خانواده پدریش از رو حسادت به مادرش میگفتن زشته 

نه آخه  حتی میگه پدرش به مادرش دلداری داده و گفته برای ایران غصه نخور هر کی یه سرنوشتی داره یعنی پدر و مادرش هم قبول داشتن زشته 

نه آخه  حتی میگه پدرش به مادرش دلداری داده و گفته برای ایران غصه نخور هر کی یه سرنوشتی داره یعن ...

منم بچه اولم آنقدر گریه میکردم که چرا بچم زشته با اینکه زشت نبود فقط سبزه بود یکم

جای خالی نبودنت به شدت احساس می شود 😔😔
منم بچه اولم آنقدر گریه میکردم که چرا بچم زشته با اینکه زشت نبود فقط سبزه بود یکم

واقعا بعضیا خیلی عجیبن