2777
2789
عنوان

تولد

58 بازدید | 4 پست

تولد همسرم نزدیکه قراره دوتاخانواده ها با خاله همسرم رو دعوت کنیم

دخترعموم اینا هم گفته بودن هرموقع عمو ‌اومد خونتون(یعنی بابام)بگو بیاییم ببینیمش

بعد من و‌همسرم گفتیم اونارو هم تولد دعوت کنیم یدفعه ای همه باشن چون دختردخترعموم دوربین حرفه ای داره میتونه از تولد کلیپ بسازه واسم خلاصه کلا میشیم 19 نفر ولی خونمون دعوت کنیم باید همه زمین بشینن چون رو مبلا جا نمیشیم

بیرون هم بخوام دعوت کنم هزینه واقعا بالا میشه ولی همسرم میگه اشکال نداره یه شبه دیگه بزار ببریم بیرون

بنظرتون چیکار کنم؟شما بودین چیکار میکردین؟اگه خونه بگیرم باید دخترعموم اینارو دعوت نکنم ولی کلیپه از دستم میره

از اونورم گفتم ب خاله ت اینا نگیم بزار جا شیم ک اونا از خیلی وقت پیش میدونستن نمیگفتیم زشت میشد

اطراف شهرری نازی آباد اینا رستوران خوب با محیطی مناسب تولد کی سراغ داره؟قیمت مناسب هم باشه

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم

همسرت چ برا تولد خودش دست و دلبازی میکنه😁

مبارک باشه

ولی الان همه با گوشی فیلم و عکس میگیرن با برنامه های مختلف کلیپ میسازن دوربین حرفه ای نمیخواد

دختر عموی شما ب تولد همسرتون زیاد ربطی نداره البته اگ رابطتتون خیلی زیاده فرق میکنه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
همسرت چ برا تولد خودش دست و دلبازی میکنه😁 مبارک باشه ولی الان همه با گوشی فیلم و عکس میگیرن با بر ...

خوشبحال منه دیگه کل هزینه پای خودشه😂😂🙊🙊ژ

اینم هست چون اولین باره بعد ازدواجمون میان خونمون حالا بعدا میگن یه بار دعوت کرد خونشون اونم کادو گرفت ازمون😂😂😂

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحال منه دیگه کل هزینه پای خودشه😂😂🙊🙊ژ اینم هست چون اولین باره بعد ازدواجمون میان خونمون حالا ...

وای اره

بنظرم همون جای کم بهونه کن دعوت نکن

تولدخودت بیرون بگیر دخترعموهاتم دعوت کن😁

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
وای اره بنظرم همون جای کم بهونه کن دعوت نکن تولدخودت بیرون بگیر دخترعموهاتم دعوت کن😁

اره این بهتره تازه هزینه بیرون رو از همسرم میگیرم نگه میدارم واسه خودم والا😂😂😂