2821
2789
عنوان

حاملم😟😟😟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 24 پست
عزیزم اول تست بده و اگه واقعا بچه نمیخوای این کارو انجام بده.  پیاز قرمز خیلی قویه، مطمئن باش ...

یعنی اگ کسی باردار باشه و پیاز قرمز خام با غذاش بخوره بچش میفته؟؟؟

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
برای عفونت میتونی پودر ماریانا از عطاری بگیری استفاده کنی.  هم میتونی توو تشت درست کنی داخلش ب ...

بجزاینکارا.میگم آنتی بیوتیک میخواستم بخورم اینجامیگن بری آزمایش بدی تاثیر داره.میخام ببینم عین راهکارهمین سیرپیازنداری بگی درست کنم بخورم عفونتم کم ش🥲

میشه برای حل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین 🙏❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه ک نمیخام 🥺شوهرمم نمیخاد ماه قبل شک داشت ۲ بار اورژانسی به خوردم داد ۱۹ سالمه خیلی زوده  ...

موفق باشی عزیزم. 

😘😘😘😘😘😘

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی                    
بخدا اگ من راضی باشم بخورم شوهرم ب زور ب خوردم داد

عزیزم شوهرت خیلی بیجا کرده ، بدن شماس . نمیشه که به حرف اون هر بلایی سر خودت بیاری . بعد درد و مریضیش بمونه برای خودت . 

یه روش درست جلوگیری انتخاب کن ، اگه انقدر حساسه مجبورش کن حتما کاندوم استفاده کنه و همزمان جلوگیری طبیعی هم داشته باشید . اینجوری دیگه خیالت راحته و لازم نیست اینجوری اذیت بشی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بجزاینکارا.میگم آنتی بیوتیک میخواستم بخورم اینجامیگن بری آزمایش بدی تاثیر داره.میخام ببینم عین راهکا ...

پودر ماریانا عالیه عزیزم. میتونی قرصش هم بگیری. 

برای عفونت باز میتونی از آب و سرکه یا آب و نمک هم استفاده کنی. 

برای عفونت باکتریایی خوبه؟؟

من ماهی یک بار از ماریانا استفاده میکنم و تا الان مشکلی نداشتم. 

ولی اینکه دقیقا برای باکتریا هست یا نه نمیدونم. 

ببخشید عزیزم. 

اسی اگه براش خیلی مهمه که باردار نشی 

تن لشش رو جم کنه بره عمل لوله بندی کنه 

تو چرا به بدنت ضرر میزنی

پریودیت نا منظم میشه

دردادت بیشتر میشه

این هم استرس پوستت رو‌ خراب میکنه😌

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز