2789
عنوان

میشه کمکم کنید

62 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

چند وقت پیش یک خانمی که گفتن دخترشون ( اسم دخترشون فکر کنم سمانه بود) از دست دادن، یک نفر تو اون تاپیک پیامی داد که نظر یک آیت الله در مورد بی قراری پدر و مادر و عذاب کشیدن فرزند در اون دنیا بود . میشه اون پیام رو دوباره بذارین

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹

من چیزی ندیدم ولی فک کنم تو گوگل بزنی بیاد

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

من چیزی ندیدم ولی فک کنم تو گوگل بزنی بیاد

زدم نیومد 😔

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی اسم اون کاربری که گفته بودن دخترشون _ سمانه_ رو از دست دادن نمی دونه؟

کسی اسم اون کاربری که گفته بودن دخترشون _ سمانه_ رو از دست دادن نمی دونه؟

نه

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

نه

ممنونم عزیزم از راهنماییت🌹🌹🌹