2777
2789
من همین آقارو پسندیدم براشم جنگیدم . سلامتیمم دادم براش 

خب شما کار درستی کردید در برابر همه وایسادید به خاطر عشق تون، حالا عشق تون برای شما چکار کرد در برابر خانواده؟ 

به نظرم دارید مسیر اشتباهی رو میرید  به خودتون بیشتر از این لطمه نزنید  برگردید پیش خانو ...

چطوری ازش دل بکنم؟ نظرتون در مورد مشاوره چیه دوتامون بریم مشاور ازدواج خانوداه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری ازش دل بکنم؟ نظرتون در مورد مشاوره چیه دوتامون بریم مشاور ازدواج خانوداه

بحث مشاوره نیست دوست گرامی 

یک سوال : هدف شما از ازدواج چیه، ازدواج رو چطور تعریف میکنید؟ 

گریه کردن و زاریدن از فحش دادن بدتر 

ادم نابالغی که موقع خشم دهن رو باز میکنه و چشمش رو می بنده و نقل و نبات میریزه بیرون ، موقع پشیمانی هم‌جای منطق و حل مساله زار میزنه

بحث مشاوره نیست دوست گرامی  یک سوال : هدف شما از ازدواج چیه، ازدواج رو چطور تعریف میکنید؟  ...

یعنی همدم داشتن .به آرامش رسیدن . خوشبخت شدن.کامل شدن .زن و مرد مایه ی آرامش هم دیگن

بحث مشاوره نیست دوست گرامی  یک سوال : هدف شما از ازدواج چیه، ازدواج رو چطور تعریف میکنید؟  ...

حامی هم بودن .به هم دیگه کمک کردن.ایشون تو درسام خیلی روحیه دادن و یکی از علل شاغل شدنم هستن

خب از همه این موارد که ذکر کردید کدام شامل حال همسرتون هست؟ 

وقتی پیششم حالش خوبه،بی احترامی نمیکنه، میگه وقتی خونه پدرتی بی قرارم .حس میکنم بهت صدمه میرسه نگران میشم بهم میریزم

وقتی پیششم حالش خوبه،بی احترامی نمیکنه، میگه وقتی خونه پدرتی بی قرارم .حس میکنم بهت صدمه میرسه نگران ...

شما از بحث خودتون بکشید بیرون،. بگید اون چکار کرد برای بدست آوردن شما، چه برنامه هایی داره برای آینده تون،ایا از پس زندگی مشترک بر میاد، منبع درآمد داره