2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به گذشته بر نگردیم چون هرچی بود تموم شد رفت 🙏 شما همسرتون رو دوست دارید و یا بالعکس ایشون چطور؟ ...

من دوسش دارم نمیدونم دوسم داره !آخه فحشم داده فحش ناموسی سر یه برنامه گوشی 

من دوسش دارم نمیدونم دوسم داره !آخه فحشم داده فحش ناموسی سر یه برنامه گوشی 

ببینید خواهر من، اینکه شماها همو دوست دارید شکی نیست که حاضر شدید برای رسیدن به هم دست به کاری بزنید که بر خلاف خواسته خواننده طرفین بوده، پس عاشق هم هستید و این عالیه، اینکه همسرتون به درامد شما اتکا کردند امری بوده توافقی که شما در جریان بودید و احتمالا وعده هایی از سمتش ایشون در آینده بابت مشغله شون بوده، حالا زمان زیادی از زندگی شما نگذشته و پس نمیشه زود قضاوت کرد و هیچکس به اندازه شما توان شناخت روی همسرتون رو نداره، پس باید بهش بها داد تا خودشو پیدا یا به اصطلاح ثابت کنه، که بازم تاکید می‌کنم تنها کسیکه میتونه تشخیص بده این آقا توانایی مدیریت زندگی رو بعنوان همسر داره یا نه شما هستید،. بابت فحاشی هم یه چیز پیش و پا افتاده است و تنها در زندگی شما نیست که اتفاق میوفتد اما اینکه ناموسی بوده و اگه احساس میکنی تکرار میشه و اصلاح نمیشه باید بیشتر و جدی تر باهاش صحبت کنید اونم بصورت قاطع 

ببینید خواهر من، اینکه شماها همو دوست دارید شکی نیست که حاضر شدید برای رسیدن به هم دست به کاری بزنید ...

نمی‌دونم پدرم اجازه میده یا نه میخوایم بریم زیارت رضوی توبه کنیم ، زندگیمون خوب شه😭 پدرم میگن فقط طلاق ، میگه برات جهیزیه هم نمیدم پرتت میکنم از خونه بیرون اگه طرف اونا باشی

نمی‌دونم پدرم اجازه میده یا نه میخوایم بریم زیارت رضوی توبه کنیم ، زندگیمون خوب شه😭 پدرم میگن فقط ط ...

خب یکم اوضاع به اصطلاح بیریخت شد 

ولی سعی کنید با آرامش خانواده ها رو راضی کنید 

خب یکم اوضاع به اصطلاح بیریخت شد  ولی سعی کنید با آرامش خانواده ها رو راضی کنید

چیکار کنیم؟ همسرم چیکار کنه؟ میگه با باید مال من باشی یا هر دوتامون رو میبرم زیر خاک 

چیکار کنیم؟ همسرم چیکار کنه؟ میگه با باید مال من باشی یا هر دوتامون رو میبرم زیر خاک 

اینکه چنین ذهنیتی دارند و میگن میریم زیر خاک خیلی جلوه قشنگی برای یک مرد نداره 

نقطه ضعف ایشون محسوب میشه 

چند سال دارند 

۲۴ بچه کوچیکه خانوداس 

خب هنوز زمان داره تا بخواد تجربه مرد بودن رو درک کنه، 

پس ترس خانواده‌ ات بی دلیل نیست 

اگه خودتون تشخیص میدید که همسرتون توان چرخاندن زندگی مشترک رو ندارن پیشنهاد میدم با خانواده همرنگ باشید 

میگن من نمیتونم ببینم خانوم یکی دیگه شدی ...

خب وقتی توان دیدن شوهر دوم َشمارو ندارن لااقل مردانگی بخرج دهند،. همتی کنند و شمارو از بلاتکلیفی در بیارند 

به حرف که نیست 

خب وقتی توان دیدن شوهر دوم َشمارو ندارن لااقل مردانگی بخرج دهند،. همتی کنند و شمارو از بلاتکلیفی در ...

منم اصلا ب فکر ازدواج نیستم 

خانوادم به فکر ازدواج من با یه مرد دیگه هستن

خب وقتی توان دیدن شوهر دوم َشمارو ندارن لااقل مردانگی بخرج دهند،. همتی کنند و شمارو از بلاتکلیفی در ...

من همین آقارو پسندیدم براشم جنگیدم . سلامتیمم دادم براش 

منم اصلا ب فکر ازدواج نیستم  خانوادم به فکر ازدواج من با یه مرد دیگه هستن

به نظرم دارید مسیر اشتباهی رو میرید 

به خودتون بیشتر از این لطمه نزنید 

برگردید پیش خانواده تون 

بیگدار به اب نزنید و بیشتر از این از خانواده دور نباشید. 

همسر فعلی تون توان مدیریت ندارند و نیاز به کسب تجربه در سن بالاتر دارند مبنی بر ازدواج