سلام بچه ها من پنج شنیه یه تست زدم بعد رفتم آز بتام ۸۰بود امروز دوباره تست زدم ببینم پررنگ تر شده یا نه اما احساس میکنم نشده
و اینکه فردا موعدمه
بالایی مال پنج شنبس که خشک شده
پایینی مال الان
احساس میکنم یکیه
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
ان شالله عزیزم. دهانه رحمم باز شد. استراحت مطلقبودم. بخاطر فوت مادربزرگم مجبور شدم برم مسافت ...
بمیرم گلم خیلی سخته بخدا میفهمم ولی اینمم مطمئنم خدا ایندفعه دیگه سالم میزاره بغلت😍😍😍اصلا غصه نخوریا میدونم آخرش تو فکرو ذهنت هست ولی آخر این راه شادیه😍قول میدم بهت
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
ان شالله عزیزم. دهانه رحمم باز شد. استراحت مطلقبودم. بخاطر فوت مادربزرگم مجبور شدم برم مسافت ...
خدا بیامرزه ایشالله هرچی خاک ایشونه بقای عمر شما
نگران نباش اصلا. من با این ک استراحت مطلق بودم و هماتوم داشتم همه کار میکردم ولی خسته نمیکردم خودم و ...
عزیزم صبورر باش 😍محتاجم به دعات
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️