2777
2789
عنوان

بیبی چککککک😍

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 52 پست
چکار ب احساست داری مال من هاله کم رنگ انداخت.بتا ۳۰بود.۶هفته رفتم سونو قلب تشکیل شده بود بچه ت پسر ...

🤣🤣والا نمیدونم

عزیززممم بسلامتیی ایشالله به سلامت بیاد بغلت

جدیی؟از رو چه نظری؟

برام فرقی نداره فقط سالم باشه😍

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣والا نمیدونم عزیززممم بسلامتیی ایشالله به سلامت بیاد بغلت جدیی؟از رو چه نظری؟ برام فرقی نداره ...

نینی پسرا زود خودشون رو نشون میدم

دخترا ناز میکنن باید از موعد بگذره تا مثبت بشه.مال من ک اینطور بود

تو مرا جان وجهانی
نینی پسرا زود خودشون رو نشون میدم دخترا ناز میکنن باید از موعد بگذره تا مثبت بشه.مال من ک اینطور بو ...

اخعی فدا همشون بشم😍سالم بیاد پسرو دخترش فرقی نداره😍

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
به سلامتی حامله ای عزیزم 😍 دعا کن منم به زودی باشم 😍

مرسیی عزیزز

ایشااله این ماه بارداری

سلام عزیزم خوبی ؟؟ مبارک باشه 💞  علائم بارداریت چیا بودن؟

سلام قربونت گلم

مرسی

کمردرد و دلدردو خفیف 

خواب زیاد

سینه هامم خیلی درد میکرد هنوزم میکنه

و به شدت رب انار میخوردم و لواشک

مبارکه عزیزم🌹 بسلامتی بغلش کنی

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
مبارکه عزیزم🌹 بسلامتی بغلش کنی

مرسی گلم شما زایمان کردید؟😍

مرسی گلم شما زایمان کردید؟😍

ن عزیزم. من سقط کردم 16هفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
ن عزیزم. من سقط کردم 16هفته

وای گلم چراااا 

مگه مشکلی چیزی بود

منم اینقدر میترسم🥺دل شکسته ای دعام کن

ایشالله ایندفعع بچت سالم بیاد بغلت

وای گلم چراااا  مگه مشکلی چیزی بود منم اینقدر میترسم🥺دل شکسته ای دعام کن ایشالله ایندفعع بچ ...

ان شالله عزیزم. 

دهانه رحمم باز شد. استراحت مطلقبودم. بخاطر فوت مادربزرگم مجبور شدم برم مسافت طولانی دیگ وقتی برگشتم دهانه رحمم کاملا باز بود زایمان کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای گلم چراااا  مگه مشکلی چیزی بود منم اینقدر میترسم🥺دل شکسته ای دعام کن ایشالله ایندفعع بچ ...

نگران نباش اصلا. من با این ک استراحت مطلق بودم و هماتوم داشتم همه کار میکردم ولی خسته نمیکردم خودم و هیچ مشکلی نبود. اما سری اخر بالای 8ساعت سرپا بودم خیلی بهم فشار اومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40