2777
2789
عنوان

بیبی چککککک😍

918 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها من پنج شنیه یه تست زدم بعد رفتم آز بتام ۸۰بود امروز دوباره تست زدم ببینم پررنگ تر شده یا نه اما احساس میکنم نشده 

و اینکه فردا موعدمه

بالایی مال پنج شنبس که خشک شده

پایینی مال الان

احساس میکنم یکیه

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک بارداری

مرسی عزیز دلم اما آیا از پنج شنبه بتام رفته بالا یا دوتا بیبی چکه یکیه؟

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
مبارکهههههه😍😍😍😍😍😍😍

مرسی گلم⁦♥️⁩ینی بتام بالا رفته؟

مهم اینه ک بارداری،مبارکه♥️💖

مرسی گلم دعام کن سالم باشه و رشد کرده باشه

انشاالله توو بغلت بگیریش😍

عزیزمی😍انشالله

من یه هفته مونده به موعدم شما علایم خاصی قبل اینکه بی مثبت بشه داشتی؟

من امپول آزادسازی زده بودم

سینه درد دل دردو کمردرد خفیف 

و فقط رب انار میخوردم که برام عجیب بود سه روز قبل موعد زدم اینجوری شد

ایشالله شماهم بارداری این ماه

من امپول آزادسازی زده بودم سینه درد دل دردو کمردرد خفیف  و فقط رب انار میخوردم که برام عجیب ب ...

من همش رحمم‌ یه جوری انگار میخواد پریود بشه ده روز مونده به پریودم رنگ پرید خیلی بیحالو بی رمقم به نظرت علایمه؟

من همش رحمم‌ یه جوری انگار میخواد پریود بشه ده روز مونده به پریودم رنگ پرید خیلی بیحالو بی رمقم به ن ...

بدن هرکس متفاوته اره گلم چرا که نه