2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 91 پست

چرا برق نمیاد خب من چه جوری حاضرشم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞فدات بشم عشق مامان زودبیا بغلم دیگه😍
همونجا بشین یکم تو افق محو شو شاید اومد برقاتون😂

هعی ان شاءالله بیاد دیگه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞فدات بشم عشق مامان زودبیا بغلم دیگه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناموسا الان دیگه هوا روشنه کامل مگه تو غاری که هنوز تاریک خونتون😂😐

هوا روشنه بعد تهران بارون اومده نجدر وقتا آفتاب دیر میزنه تا آفتاب نزنه خونه روشن نمیشه خب

هوا روشنه بعد تهران بارون اومده نجدر وقتا آفتاب دیر میزنه تا آفتاب نزنه خونه روشن نمیشه خب

اینجور

باشه فقط دوباره تکرار نشه  خب شما که دو تا سوال داشتی عنوان تاپیکت میزاشتی دو سوال 😂😁😘🤗😊

میگم شما که زحمت کشیدی همه تاپیکارو لایک کردی

یه زحمت بکش گزارشم بده شاید پاک شدن😂، یه جوریه تاپیکام خوشم نمیاد

هر چیز که در جستن آنی، آنی...
والا کثافتای خاک برسر احمق نفهم خیلی خرن بخدا

😂😂😂😂💔💔💔

حالا حرص نخور

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
اهاااا

۱۷ درصد شارژ دارم😭

میگم شما که زحمت کشیدی همه تاپیکارو لایک کردی یه زحمت بکش گزارشم بده شاید پاک شدن😂، یه جوریه تاپیک ...

ببین من بودم بیشتر تاپیک میزدم تا اینا برن پنهان شدن

برن عقب کسی حوصله نکنه بره بخونه😂

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

حالا صدا ها چی بودن میشنیدی نصف شبی؟

نه خوبه که... چشونه مگه تاپیکات.    اونا حیفن خاطره میشن 😁😂

میخام صد سال خاطره نشن😂😐

اصن پشیمونم همچین تاپیکایی اینجا زدم، همین یه ذره حرفیم که از زندگیم زدم خوشم نمیاد😑

هر چیز که در جستن آنی، آنی...
😂😂😂😂💔💔💔 حالا حرص نخور

برق اومد😍😍😍