2777
2789
عنوان

یه سوال

436 بازدید | 91 پست

وقتی کاربریمون به خواسته خودمون لغو میشه 

یا وقتی تعلیق میشیم، کل تاپیکامونم حذف میشه دیگه مگه نه؟

کسی دیگه تاپیکارو نمیتونه ببینه درسته؟

و یه سوال دیگم اینکه اگه اسم کاربری لغو شدمونو یادمون رفته باشه بعد بخوایم برش گردونیم ، نی نی یارا بر میگردونن؟

هر چیز که در جستن آنی، آنی...

خیر. گوگل سرچ. کنن میاد تاپیک هاتون 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ تاپیکایی که پر بازدید نیستنم میاد؟

همه شون میاد. 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
تاپیکات حذف نمیشه

چه بد

چه فایده ای داره پس😐

من کاربری اولیمو گفتم اگه به خواسته خودم لغو کنن تاپیکام پاک میشه دیگه

کاربری دومم به خاطر بحث خوزستان تعلیق شد😐

هر چیز که در جستن آنی، آنی...

با من حرف بزنینننن برقا رفته تنهام میترسم😭

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞فدات بشم عشق مامان زودبیا بغلم دیگه😍

نه تاپیکات یادگاری میمونه😂

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
با من حرف بزنینننن برقا رفته تنهام میترسم😭

مگه هوا روشن نشده اونجا؟؟

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
الان من عنوان تاپیکای کاربری قبلیمو گوگل سرچ کنم میاد؟🤦‍♀️ چقدر بده ، پس باید چیکار کنیم کلا تاپیک ...

یکی یکی بده نی نی یار حذف تاپیک