2777
2789
عنوان

نی نی یار

73 بازدید | 10 پست

توروخدا یکی نی نی یارو تگ کنه همه تاپیکامو حذف کنه🙏🏿

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حذف تاپیک با من نیست لطفا نینی یار حذف تاپیک فردا از ده و نیم صبح تگ کنید

باشه مرسی،میشه کلا حذفم کنی

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

میخوایید حذف کاربری کنید

اره،میتونم بعد بیام با همین شماره؟

اره،میتونم بعد بیام با همین شماره؟

با همین شماره نمیتونید کاربری جدید بزنید اما در صورت تمایل به برگشت همین کاربری میتونید به تماس با ما پیام بدید باز میکنن

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

با همین شماره نمیتونید کاربری جدید بزنید اما در صورت تمایل به برگشت همین کاربری میتونید به تماس با م ...

کاربری من تعلیق شده میشه دوباره برش گردوند 

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 
با همین شماره نمیتونید کاربری جدید بزنید اما در صورت تمایل به برگشت همین کاربری میتونید به تماس با م ...

اگه حذف شد،تاپیکا حذف میشه؟