s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 عنوان نی نی یار 73 بازدید | 10 پست توروخدا یکی نی نی یارو تگ کنه همه تاپیکامو حذف کنه🙏🏿 به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان) 1400/08/08 | 01:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41617 حذف تاپیک با من نیست لطفا نینی یار حذف تاپیک فردا از ده و نیم صبح تگ کنید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 حذف تاپیک با من نیست لطفا نینی یار حذف تاپیک فردا از ده و نیم صبح تگ کنید باشه مرسی،میشه کلا حذفم کنی به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41617 باشه مرسی،میشه کلا حذفم کنی میخوایید حذف کاربری کنید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 میخوایید حذف کاربری کنید اره،میتونم بعد بیام با همین شماره؟ به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41617 اره،میتونم بعد بیام با همین شماره؟ با همین شماره نمیتونید کاربری جدید بزنید اما در صورت تمایل به برگشت همین کاربری میتونید به تماس با ما پیام بدید باز میکنن ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
روشای_مامان عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 2288 با همین شماره نمیتونید کاربری جدید بزنید اما در صورت تمایل به برگشت همین کاربری میتونید به تماس با م ... کاربری من تعلیق شده میشه دوباره برش گردوند من هیچوقت نمیتونم بد باشم، من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41617 کاربری من تعلیق شده میشه دوباره برش گردوند برگشت کاربری با من نیست لطفا با تماس با ما صحبت کنید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 با همین شماره نمیتونید کاربری جدید بزنید اما در صورت تمایل به برگشت همین کاربری میتونید به تماس با م ... اگه حذف شد،تاپیکا حذف میشه؟ به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41617 اگه حذف شد،تاپیکا حذف میشه؟ نه ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar