2777
2789
عنوان

تعرض

679 بازدید | 32 پست

خانوما

یکی از دوستام متاسفانه چند سال پیش بهش تعرض شد...

بعدش الان میخواد نامزد کنه و طرف مقابلش هم خیلی دوست داره و دیوونه وار عاشقشه‌

اما میترسه به خاطر اون اتفاق که چندسال پیش براش افتاد عشقش پسش‌ بزنه.

الان خیلی ناراحته دیشب خیلی گریه می‌کرد.

این حساب کاربری دست دو نفره ÷)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اگه بعد از ازدواج و رابطه فهمید چی 

در چه حد بوده 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

خود پسره مطمعن باش با خواست خودش قبلا با زنای زیادی بوده چون همه پسرا اینکارو میکنن ولی اگه دوستت اعتراف کنه جلوش تا آخر عمرش سر هرچیزی بهش سرکوفت میزنه ممکنه هم کلا باهاش قطع رابطع کنه 

نمیدونم  آخه خودش هم نمیدونه بک...رت داره یا نه

خودش قبل از جواب دادن بره دکتر مطمین بشه از الان چرا خود خوری میکنه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
نمیدونم  آخه خودش هم نمیدونه بک...رت داره یا نه

بالا بکارت اصلا معلوم نیست اینایی هم که بار اول ازشون خون میاد بخاطر اینکه واژنشون تنگه به دیوارش فشار میاد زخم میشه 

در چه حد بوده 

اینطور که خودش صحبت کرد گفت کسی که اون کار رو باهاش کرد تهدیدش کرد که ازش عکس داره به خاطر همین مجبورش کرد تا یک سال باهاش رابطه داشته باشه بعد چند وقت دوستم فهمید که الکی گفته و ازش عکس و فیلم نداره

خود پسره مطمعن باش با خواست خودش قبلا با زنای زیادی بوده چون همه پسرا اینکارو میکنن ولی اگه دوستت اع ...

عشقش پسر خوبیه فکر نکنم اونجوری باشه