2777
2789
عنوان

روم نمیشه بگم بچه ها..

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 31 پست
به‌ چه دردم میخوره 😔 نمیدونی چقدر اذیت میشم...اصلا گفتنش عذابم میده 

با قهر و بی توجهی به اون

فقط خودت ضر به می خوری

چون که اصلا اون متوجه نمیشه

پس به محبت نیاز داری بغل ش کن 

مسلما وقتی بغل ش کردی اونم تو رو بِغل نی کنه 

لذت ببر 

رفتیم...نزدیک ۱۰ جلسه  پیش دکتررر...ولی هیچی به هیچی..

عزیزم درکت میکنم تو بهش محبت کن تا یاد بگیره تو کوتاه نیا هیچوقت سمت راه بد نرو 

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با قهر و بی توجهی به اون فقط خودت ضر به می خوری چون که اصلا اون متوجه نمیشه پس به محبت نیاز داری ...

ابجی...

خیلی انرژی میزارم براش ولی بی نتیجه میمونم😔

عزیزم درکت میکنم تو بهش محبت کن تا یاد بگیره تو کوتاه نیا هیچوقت سمت راه بد نرو 

چشم...

واسم دعا کن ...هرکاری بگی واسه زندگیم میکنم...

حالم خیلی بد شده...

همش با خودم گریه میکنم ..

خوب پس توام باهاش سرد برخورد کن مثل خودش باش حتی سردتر شاید به خودش اومد

باشه... همینکارو میکنم...

حس میکنم انقدر براش انرژی گذاشتم که دیگه هیچ اهمیتی بهم نمیده

چشم... واسم دعا کن ...هرکاری بگی واسه زندگیم میکنم... حالم خیلی بد شده... همش با خودم گریه میکنم ...

حتما عزیزم امیدوارم زندگیت پر از عشق و شادی و تازگی بشه❤

با گریه چیزی درست نمیشه پیر میشی بهونه میدی دستش ب خودت برس خودتو دوس داشته باش ب خودت اهمیت بده تا بقیه هم همین حسو بهت داشته باشن

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
امیدوارم بتونم خودمو بکشم بالا 

بخوای میتونی همیشه با خودت تکرار کن من میتونم من زندگیمو میسازم من زن قوی ای هستم من خوشبختم من زیباترینم تا جذبشون کنی

نه نمیاو.دلیلشم اینه واقعا اونجوری ک بخان دوسمون ندارن

کلا بعضی مردها ابراز محبت بلد نیستن همه برمیگرده به مادر چون از کسی که منبع محبته محبت کافی دریافت نکردن باید همه راه ها رو امتحان کرد بلاخره بهتر از کشیده شدن به خیانتو واینجور حرفاست بلاخره یک جایی باید به خودشون بیان شده هزار بارم گوشزد میکنم یهو نه ولی کم کم اثر میکنه 

کلا بعضی مردها ابراز محبت بلد نیستن همه برمیگرده به مادر چون از کسی که منبع محبته محبت کافی دریافت ن ...

برا مم ک شرایطم مشابه اسی بود همه راهها رو امتحان کردم اثر نکرد

.بدترم شد

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
برا مم ک شرایطم مشابه اسی بود همه راهها رو امتحان کردم اثر نکرد .بدترم شد

والا این گوشی و نت که دست مردا هست بعضی ها واقعا جنبشو ندارن دیگه دلشون از زندگی سرد شده چسبیدن به گوشی واسه اونا اصلا فایده ندارا