2777
2789
عنوان

نماز

82 بازدید | 11 پست

چقدر براتون مهمه؟؟

و اگر نیست جواب خدا رو چی میدین خب از واجباته و به گردن آدمه فکر کردبن اگه همین امشب آخرین شب زندگیمون باشه کی قراره نماز های قضامون رو بخونه🤕

من خیلی نسبت بهش کاهل شدم حال روحیم بده از خدا دلگیرم میدونم حق ندارم باشم ولی دست خودم نیست🥺💔

خدا منو بکشه که هی تصمیم میگیرم بخونم باز نمیتونم خیلی سستم😭😭

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا نماز نخوندم متاسفانه  ی کافر جهنمی ب تمام معنام  خااااک

گر کافرو گبر و‌بت پرستی بازآ

صد بار اگر توبه شکستی بازآ 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

منم شده گاهی از مشکلات دلم بشکنه و دیواری کوتاه تر از خدا و نماز پیدا نمیکنم ولی زود پشیمون میشم  خداروشکر چند مدته  مداومتم‌ خیلی خیلی خوب شده‌ 

فقط من بهش باور دارم‌ همین که دم اذان دلت میگیره که چرا نماز نمیتونی یعنی هنوز قلبت زنده‌ به خداس‌😍😍😍

من میخوندم اما از وقتی خدا این شوهرو سررام گزاشت ک فک میکردم ازگل پاکتره اما چیزی ازش دیدم ک باور نم ...

من همش میترسم با قهر کردنم با خدا 

خدا خشمش رو بهم نشون بده میدونم خدا مهربون تر از این حرفاس ولی به قولی کفر نعمت از کفت بیرون کند🥺

عزیزم من خودم مقید به نماز اول وقتم آرامشی که داره محشره قبل از اذان همیشه وضو بگیر سجادتو معطر کن قران بخون خیلی ارامش داره خیلی تو روحیت تاثیر میزاره 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
من همش میترسم با قهر کردنم با خدا  خدا خشمش رو بهم نشون بده میدونم خدا مهربون تر از این حرفاس ...

اره حرفات درسته ولی منی ک شوهرمو میپرستیدم خودمم پاستوریزم ب قول معروف چرا باید بعد4سال از عقدم 20روزبعدعروسیم باید میفهمیدم شوهرم عرق خوره چراخداکارینکرد زودتر بفهمم قبل عروسی مگه عرق حروم نیست