2777
2789
عنوان

ازدواج یا تحصیل

156 بازدید | 11 پست

من الان ۲۲ سالمه ولی از این میترسم که نتونم ازدواج کنم چون بقیه میگن دیگه باید خاستگار راه بدی خونه و سر و سامون بگیری ولی من خاستگاری ندارم و چون دختری ام که هیچ دوست پسری نداشتم‌ میترسم نتونم ازدواج کنم یعنی کسیو نداسته باشم برا ازدواج حتی پسریم نیست که باهاش حرف زده باشم یا ... از یه طرفم یا خودم میگم بیخیال حرف مردم بخونم برا پزشکی ولی میترسم بخونم موفق نشم بعد پشیمون شم چون امکانات انچنانی هم ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه دو کارو باهم انجام داد .چرا فکر میکنی فقط باید یکی رو انتخاب ونی

اخه برا پزشکی خوندن خیلی باید انرژی و تایم بزارم ولی برا ازدواج باید برم سرکار پول جمع کنم

درس  ازدواج تو این دوره زمونه سخته فقط درس بخون

بقیه میگن دختر تا یه سنی خاستگار داره بعدش سنش بره بالا مردای متاهل یا کسایی که طلاق گرفتن میمونن میتریم از اینکه نتونم ازدواج کنم

شما حتما متاهلی اینو میگی اما من حس میکنم بقیه یه جور بهم نگاه میکنن که وقت ازدواجمه

ن بابا متاهل کجا بود  مجردم  هرکی یه عقیده ای داره من از ۱۴ ۱۵ سالگی بقیه رل داشتن من سرم ب درس و کلاس خودم بود چون معتقدم شوهر خوب الان نی نظر من اینه که بهتره درستو بخونی و یه رشته خوب قبول شی و دستت تو جیب خودت باشه از الان تا کنکور بخونی پزشکی نیاری پرستاری میاری 

ن بابا متاهل کجا بود  مجردم  هرکی یه عقیده ای داره من از ۱۴ ۱۵ سالگی بقیه رل داشتن من سرم ...

اخه الان قرارداد کاری بستم تازه هم بستم تا عید کار میکنم که بتونم یه مقدار از هزینه های کتابا و ازمونو داشته باشم بعدش برا ۱۴۰۲ میخوتم

بقیه میگن دختر تا یه سنی خاستگار داره بعدش سنش بره بالا مردای متاهل یا کسایی که طلاق گرفتن میمونن می ...

ازدواج  باعث موفقیتته؟

وقتی کار کنی درامد داشته باشی بهتره یا یه شوهر بدرد نخور؟؟

بنظرم یه خانم اول از همه باید برای خودش موفقیت بخره با تلاش و زحمت زیاد حتی اگر الان هیچی نداشته باشه مطمعن باش وقتی درس بخونی و کار خوب داشته باشی فرصت ازدواج هم برات پیش میاد .ازدواج نباید هدف زندگیت باشه صرفا به عنوان یک انتخاب ببینش .