2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم بستگی داره دیگ بعضیا تجملاتین بعضیا طبق زسمو رسومات برای هر چیز ی مراسم دارن بعصیام ساده میگیر ...

من یادمه رفتم سرویس چینی بخرم شد 4 یا 5 تومن دو هفته بعدش شد 7 تومن همه چیز گرونه واقعا سخت شده ازدواج باید ساده شروع کرد که فشار نیاد 

من یادمه رفتم سرویس چینی بخرم شد 4 یا 5 تومن دو هفته بعدش شد 7 تومن همه چیز گرونه واقعا سخت شده ازدو ...

الان جهاز ساده 200 تومن در میاد تازه یسری چیزا رو نخری یا ارزون بخری یا مثلا سرویس الان پایین 20 تومن شاید پیدا نشه من خودم نخریدم از طرف همسرمم پدرش خیلی حمایت کردن خونواده حمایت کنن یکم اسون تر یشه ازدواج

خوب همون یک سال نیم پیش چقدر در اومد

نمیدونم راستش شاید مراسما و خرید لباس و اینا حدود 300 الی 400 تومن درومد من سر مراسمم خیلی هزینه شد آخه تک پسر بود خانوادش اصرار داشتن مراسم خوب بگیرن 

جهیزیه ام وسایل سنگین بود من فقط چیزای جزئی گرفتم 200 تومن 

هم اکنون عشق الهی به کامل ترین کار خود مشغول است 💞