همه ویش خوبه،همکارمه،خیلی بیحاشیه و ارومه ،ظاهر خوب و خیلیم فعاله ،ولی هب تحصیلات دانشگاهی نداره و رتبه شغلیش از من کمتره
بعد مدتها مسی ب دلم نشسته اونم این جوریه،دانشگانرفته و شغلش مسئول خریده شرکته
خودم از نگاهش حتی حس خوب میگیرم انقد با حس نگام میکنه ،ولی وقتی مقایسه میکنم با شوهر بقیه میگم دخترای دیگه خودشون کاره ای نیستن و تحصیلاتی ندارن ولی شوهراشون چرا،اونم دوستهای حسود و نچسب من ،این اذیتم میکنه
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
اگه برا چشم و هم چشمی عزیزم شوهر میکنی بنظرم نکن ک ازدواجت ناموفق میشه
ن همچین ادمی نیستم ولی نمیدونم چرا این فکرا میاد سراغم
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
خانومایی ک تحصیلات خودشون از شوهرشون بیشتره،نظر بدینشما هم لطفا
باید بسازی از لحاظ مالیمن الان خودم هیچوقت پول به لباس مجلسی نمیدم همیشه از دیوار میخرم چون طرفم یه بار پوشیده کلا . از شوهرم دو میلیون میگیرم میزارم جیبم بعد هم کسی اگه از لباسم ایراد گرفت ناراحت نمیشم میگم پول ندادم بابتش ولی در غیر این صورت ناراحت میشم. تو هم یه تشت رو ورداری آب داغ بریزی و یه استکون تاید قشنگ ضد عفونی میشه و یه اتو میکنی میپوشی همه میگن پرنسس اومد
باید بسازی از لحاظ مالیمن الان خودم هیچوقت پول به لباس مجلسی نمیدم همیشه از دیوار میخرم چون طرفم یه بار پوشیده کلا . از شوهرم دو میلیون میگیرم میزارم جیبم بعد هم کسی اگه از لباسم ایراد گرفت ناراحت نمیشم میگم پول ندادم بابتش ولی در غیر این صورت ناراحت میشم. تو هم یه تشت رو ورداری آب داغ بریزی و یه استکون تاید قشنگ ضد عفونی میشه و یه اتو میکنی میپوشی همه میگن پرنسس اومد
باید بسازی از لحاظ مالی من الان خودم هیچوقت پول به لباس مجلسی نمیدم همیشه از دیوار میخرم چون طرفم یه ...
🥴اشتبا پست گذاشتین فک کنما