2777
2789
عنوان

خاستگارم...

216 بازدید | 25 پست

همه ویش خوبه،همکارمه،خیلی بیحاشیه و ارومه ،ظاهر خوب و خیلیم فعاله ،ولی هب تحصیلات دانشگاهی نداره و رتبه شغلیش از من کمتره 

بعد مدتها مسی ب دلم نشسته اونم این جوریه،دانشگانرفته و شغلش مسئول خریده شرکته

خودم از نگاهش حتی حس خوب میگیرم انقد با حس نگام میکنه ،ولی وقتی مقایسه میکنم با شوهر بقیه میگم دخترای دیگه خودشون کاره ای نیستن و تحصیلاتی ندارن ولی شوهراشون چرا،اونم دوستهای حسود و نچسب من ،این اذیتم میکنه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه برا چشم و هم چشمی عزیزم شوهر میکنی بنظرم نکن ک ازدواجت ناموفق میشه

ن همچین ادمی نیستم ولی نمیدونم چرا این فکرا میاد سراغم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

چندسالتونه؟! اگر ایمان و اخلاقش خوبه  شرط بزار بره ادامه تحصیل بده  تحصیلات تو شخصیت آد ...

۲۸م ایشون۳۴

اره میگم همممه چیزش خوبه،درسته تحصیلات نداره ولی خیییلی فعاله،گروه کونوردی، عکاسی ،هلال احمر

انگار چندتا رشته رفته دانشگا😄

خانومایی ک تحصیلات خودشون از شوهرشون بیشتره،نظر بدینشما هم لطفا

باید بسازی از لحاظ مالیمن الان خودم هیچوقت پول به لباس مجلسی نمیدم همیشه از دیوار میخرم چون طرفم یه بار پوشیده کلا . از شوهرم دو میلیون میگیرم میزارم جیبم بعد هم کسی اگه از لباسم ایراد گرفت ناراحت نمیشم میگم پول ندادم بابتش ولی در غیر این صورت ناراحت میشم. تو هم یه تشت رو ورداری آب داغ بریزی و یه استکون تاید قشنگ ضد عفونی میشه و یه اتو میکنی میپوشی همه میگن پرنسس اومد

باید بسازی از لحاظ مالیمن الان خودم هیچوقت پول به لباس مجلسی نمیدم همیشه از دیوار میخرم چون طرفم یه بار پوشیده کلا . از شوهرم دو میلیون میگیرم میزارم جیبم بعد هم کسی اگه از لباسم ایراد گرفت ناراحت نمیشم میگم پول ندادم بابتش ولی در غیر این صورت ناراحت میشم. تو هم یه تشت رو ورداری آب داغ بریزی و یه استکون تاید قشنگ ضد عفونی میشه و یه اتو میکنی میپوشی همه میگن پرنسس اومد

چندسالتونه؟! اگر ایمان و اخلاقش خوبه  شرط بزار بره ادامه تحصیل بده  تحصیلات تو شخصیت آد ...

این حرف و خیلی قبول دارم تحصیلات همه چی نیست ولی تو این دوره زمونه باید خوند چون نخونی حتی اگر عالی باشی اینگار یه چیز ات کمه یعنی از نظر دیگران کمه

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿
باید بسازی از لحاظ مالی من الان خودم هیچوقت پول به لباس مجلسی نمیدم همیشه از دیوار میخرم چون طرفم یه ...

🥴اشتبا پست گذاشتین فک کنما

۲۸م ایشون۳۴ اره میگم همممه چیزش خوبه،درسته تحصیلات نداره ولی خیییلی فعاله،گروه کونوردی، عکاسی ،هلال ...

تحصیلات شعور و شخصیت نمیاره 

آدمی که خودش خوبه و انسانیت داره 

تحصیلات این رفتارهای خویش رو تقویت می‌کنه 

بنظرمن رد نکن 

شما الان سنت خوبه 

باید خیلی سنجیده و پخته تصمیم بگیری 

اصلا به حرف دیگران اهمیت نده