2789

من خرید کردم جالب نیس 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

و هم خواهر من نماینده فروش شد و بدبختش کردن

به من گفتن اولش سیصد خرید کن تا عضوشی همه اشغال دادن بهم 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
تاالان که اوکیه...روششو بلد باشی چیزی برای بدخت شدن نداره ک

بزار مشتری های دائمتون خرید و استفادشون رو قطع کنن اونوقت میلینن پوستشون داغون شده و بلاخره یه نفر شکایت میکنه اونوقت طرف حساب دیگه شرکت نیست اون شخصی هست که ازش خرید کردن و براش مبلغ واریز کردن مث خواهر بیچاره ی من 

کاربری دست دونفره /در حال حاضر سحر و زینب از کاربری استفاده میکنن

خواهر شوهرای دختر عموم از محصولات ضد لک  و چروک و اینا از نفیس گرفته بودن زمان استفاده خوب بوه بعدش نابود شده پوستشون.‌ چند ماهه تو راه دکتر پوستن. نکنین خانوما از وسایل شرکت های بازاریابی برای پوست و مو نزنین 

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
بزار مشتری های دائمتون خرید و استفادشون رو قطع کنن اونوقت میلینن پوستشون داغون شده و بلاخره یه نفر ش ...

چقد عجیب مگ این شرکا تاییدیه وزارت بهداشت و مجوز این چیزا نداره ک محصولاتش اینجوریه؟ 

خواهر شوهرای دختر عموم از محصولات ضد لک  و چروک و اینا از نفیس گرفته بودن زمان استفاده خوب بوه ...

جدی پوست خراب مشه؟😐من دارم از چن تا از محصولاتشون استفاده میکنم😣

به لطف خدا من روز به روز به خوشبختی نزدیک تر میشم  
و هم خواهر من نماینده فروش شد و بدبختش کردن

منم حدود 5ماه کار کردم.خداروشکر ولش کردم.البته من خیلی خرید نمیکردم.کسایی هم که ازم خریدن راضی نبودن

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

جدی پوست خراب مشه؟😐من دارم از چن تا از محصولاتشون استفاده میکنم😣

اره به خدا. من خودم دو سال بادران بودم یه خانومی ازم شامپو و اینا گرفت زنگ زد راضی نیستم لیدرم گفت بزار هرچی زنگ زد مهم نیست جواب نده من پولشو پس دادم و اومدم بیرون. به هیچ چیز این نتورکرای ایران اطمینان نیست از لیدر بالاسری دزد و کلاهبردارن تا پایینی همه شرکت هاشون هم مثل همه فقط اسم هاشون فرق میکنه

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
اره به خدا. من خودم دو سال بادران بودم یه خانومی ازم شامپو و اینا گرفت زنگ زد راضی نیستم لیدرم گفت ب ...

پس قطعشون کنم😑

اره جزو چیزایی که گرفتم شامپو ضد ریزشم بود که وضع موهام بدتر شد قطعش کردم فک کردم به من نساخته

به لطف خدا من روز به روز به خوشبختی نزدیک تر میشم  
پس قطعشون کنم😑 اره جزو چیزایی که گرفتم شامپو ضد ریزشم بود که وضع موهام بدتر شد قطعش کردم فک کردم ب ...

بزاره هم تاثیر موقته تا زمانی که مصرف کنی وقتی قطع بشه بدتر میشه