2777
2789
عنوان

نکته ی کنکوری!

98 بازدید | 11 پست

معلم زبانمون اخرین جلسه قبل کنکور بهمون گفت دفترچه عمومیا رو که گرفتین اول زبانو بزنین. یا حداقل ده تا سوال اول زبان که لغته رو سریع بزنین بعد برین سراغ بقیه درسا. من که تو ازمون ازمایشیا همییییشه ادبیاتو اول میزدم، برا اولین بار تو کنکور اومدم اول سوالای لغت زبانو زدم. بعدش گفتم وای این چه غلطی بود من کردم الان وقت کم میارم الان برم ادبباتو بزنم یا ادامه ی زبانو یا دینی یا عربی؟😟 انقدم استرسی و دسپاچه بودم که کلی وقت کم اوردم و سر ادبیات اصلا تمرکز نداشتم. هم درصد ادبیاتم گند خورد هم زبانمو صد نزدم در حالیکه تو ازمون سنجش اخر قبل کنکور هم ادبیاتو هم زبانو صد زده بودم. 

الان جفت اون معلما رو تو اینستا پیدا کردم. معلم ادبیاته خیلی خفن بود و من کلی ازش یاد گرفتم. و ادبیاتمو همیشه تو ازمونا بالا میزدم ولی معلم زبانه مسخره بود و کلاساشو دوس نداشتم و چون خودم قبلا کلاس زبان رفته بودم زبانمو بالا میزدم. 

کاش اولا سوالا رو به ترتیب دفتر چه جواب میدادم یا حداقل کاری که قبلا تو ازمون ازمایشیا تمرین نکرده بودمو تو کنکور اصلی نمیکردم! 

و دوما انقد استرس نمی داشتم برا کنکور :|

الان تازه فهمیدم شاید معلم زبانه حسودی میکرد به معلم ادبیاته و اونجوری گفت که درصد زبان همه بچه ها بالاتر از ادبیات باشه. چون مدیر مدرسمون بعد کنکور درصدای بچه ها رو تو درسای مختلف مقایسه میکرد که ببینه کدوم معلم بهتر بوده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه بعضیا برا اینکه از دست روانشناسای کنکور در برن سوالات رو از آخر به اول میزنن و باعث میشه جابه جا بزنن جوابارو 

یا اینکه درس سخت تر رو اول میزنن و وقت برای درس راحت تر نمیمونه

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

عزیزم بستگی داره تو کدوم یکی قوی تر باشی از همون درس باید شروع کنی به زدن تستا

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

اشتباهه

باید طبق ترتیب دفترچه بری جلو

الکی که ترتیب درست نکردن 

قاعده داشته

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

نه اگه کلا درست خوبه از اونی که سخت تره و ضریبش بیشتره باید شرو کنی! تو عمومیا ادبیات مهم ترینه. و تمرکز بیشتری هم میخواد پس باید اول ادبیاتو زد واقعا! 

اشتباهه باید طبق ترتیب دفترچه بری جلو الکی که ترتیب درست نکردن  قاعده داشته

عزیزم من زبانم خیلی قویه پایم از زبان شروع کردم بعدم درسای بعدیم 

همه عمومی هام بالا 60 زدم  ادبیاتم 65 زبانم 80 زدم

دوستمم عربیش عالی از عربی شروع کرد اونم بالا زد

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

بستگی داره چطور عادت کرده باشی. عادت جدید رو نباید نزدیکای کنکور امتحان کرد. علت دستپاچگی هم این بود چون تازه ترتیب رو عوض کردی و آشنا نبودی با این شیوه.

بعضیا رو دیدم به ترتیب دفترچه، تایم هر درس که تموم شد میرفتن سراغ بعدی.

بعضیا رو دیدم اول ادبیات، بعد بسته به سرعت و تسلطشون عربی یا زبان رو بعد از ادبیات میزدن.(بازم از این دسته بعضیا پسیج ها و درک مطلب رو میذاشتن آخر، و میرفتن سراغ دینی)

هر کدوم هم عادت کردن به روش خودشون.

نه اگه کلا درست خوبه از اونی که سخت تره و ضریبش بیشتره باید شرو کنی! تو عمومیا ادبیات مهم ترینه. و ت ...

اگه اون درس سخت وقتت رو زیاد میگیره و خیلی مسلط نیستی، تایمِ درس تموم شد باید رفت سراغ درس بعدی، چون نه تنها تو اون وقت اضافه ای که بهش اختصاص دادی، درصد چندان بالایی نمی‌زنی، بلکه درسی که عالی هستی و به سرعت، مثلا تو یک ربع یا ده دقیقه درصد بالایی میزنی رو از دست میدی. حالا اگه دوباره تایم اضافه آوردی میری سراغش