2777
2789
عنوان

درگیری 5در صد ریه

179 بازدید | 12 پست

بچه ها من روز هفتم کرونا رفتم سیتی اسکن دکتر گفت 5درصد ریه ات در گیر شده از اون ور شوهرم 50در صد ریه اش درگیر بود بیمارستان بستری بود خودم بالای سرش بودم تو همون بیمارستان دکتر اورژانس رفتم فقط داروی تقویتی داد بهم بازم خوب نشدم سر گیجه،سیاهی چشم ،رفتم پیش دکتر بهم سه تا دگزا متازون داد بازم تو ریه ام میسوخت ،الان دکترم کارتون و شروع کرده ولی وقتی میخورم حالم بد میشه انگار تب بکنم حس میکنم گر گرفتم یعنی داره وضعم بدتر میشه الان روز بیستم کروناست چرا این لعنتی نمیره ،شوهرم بچه خیلی بهتره فقط خواب نداره اونم دکتر داروی خواب بهش داده ولی خودم دارم بدتر میشم چه خاکی تو سرم بریزم میشه راهنماییم کنید از شر این مریضی راحت بشم

برو یه دکتر عفونی خوب مثلا دکتر رحمانی سرچ کن گوگل ...دکتر مراتی هم عالیه اگرتهرانی

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واکسن زدی؟

آره عزیزم دوز اول و که زدم بعد ده روز کرونا گرفتم البته دکترم بهم گفته بود که خیلی مواظب باش تو فاصله واکسن کرونا نگیری به خدا من اینقدر رعایت میکردم نمیدونم از کجا گرفتم 😭😭😭😭

من رفتم دکتر عفونی گفت ۵ درصد ریه چیز مهمی نیست و کلا کرونا تا ۵،۱۰ درصد ریه رو احتمالا درگیر میکنه و چیز مهمی نیست که بخوایم نگران باشیم ، دیگه اینکه من روز ۱۴، ۱۵ رفتم گفت دیگه خطری برات نداره فقط تا ۲ ،۳ ماه سرفه ممکنه داشته باشی 

فقط یه سوال کارتون چیه؟

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
آره عزیزم دوز اول و که زدم بعد ده روز کرونا گرفتم البته دکترم بهم گفته بود که خیلی مواظب باش تو فاصل ...

۵ درصد خطری نداره. 

نگران نباش

یه پسر خوشتیپ 🙂😉 که نباید اذیتش کنید
5 درصد ریه خیلی خطرناک نیست تا 60 درصد هم دیدیم خوب شدن خداروشکر  ان شالله بلاتون بدور... ولی ...

شوهرمم 50درصد بود دقیقا روز هفتم رفت یه کوچولو درگیری داشت بعد رمدیسیور زد بهش نساخت تمام بدنشو کهیر زد دید نمیتونه نفس بکشه روز دوازدهم رفت سیتی اسکن شده بود پنجاه درصد فکر کنم منم پیشرفت کرده