2777
2789

سنگر بگیر عزیزم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ماه چهارم بارداری  یه دعا هست توی مفاتیح بخونه پسر میشه وای حتما باید محمد بزاره اسم بچه رو

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزدیک تخمک گذاری اقدام کردن شانسشوبالامیبره اونم۷۰درصددیگه جزروش ازمایشگاهی روشی قطعی نیست رژیمم الکیه

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
کدوم دعاس میشه بهم بگی ترخدا

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

روز تخمک گذاری رابطه داشته باشن ، لبنیات مصرف نکنن تا چنوقت ، بیشتر گرمیجات بخوره ، خرما تا میتونن بخورن ، تو چای دارچین بریزن ، به مدت دو ماه هر دوهفته یه بار آمپول نوروبیون بزنن هم خودش هم همسرش ، قبل رابطه واژنشون رو با جوش شیرین و آب بشورن ، حین رابطه هم اول خانم ارضا بشه

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜
کدوم دعاس میشه بهم بگی ترخدا

توی مفاتیح هم هست حوصله نداشتم از مفاتیح عکس بگیرم ولی همینی هست ک فرستادم براتون

واقعا؟

بله عکس فرستادم ولی بازم اگه دوست داشتین توی مفاتیح پیدا کنید

مادرهمسرم خونده پسر شد بعد ۴تا دختر جاریمم خوند

و زن عموم

عکس سونو ۷-۸ هفتگیشو داره؟ اونی ک واسه قلب رفته بهت میگم چیه الان ک دیگه جنسیت تغییر نمیکنه زمان ...

ببخشید اشتب شده خواهرم باردار نیست میخواد بزاره باردار بشع