2777
2789
عنوان

گهواره تا چندماهگی خوبه؟

6815 بازدید | 38 پست
من می خوام گهواره میلاد یا سپیدناز بگیرم که کنار تخت خودم بذارم تا چند ماهگی بچه می تونه توش بخوابه البته یه تخت نوازدی هم می خوام بگیرم به نظرتون با تخت نوزادی که حالت گهواره هم داره، خرید گهواره اشتباه نیست؟
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رسیدی به گیر مامان من که میگه باید گهواره هم بخری
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
مینایی!!!!!!!!!!!!!!! کوجایی دخمل؟
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
به نظرتون خوبه که گهواره بگیرم شوهرم می گه نمی خواد تختش گهواره می شه دیگه اما تختش کنار تخت خودم جا نمی شه یا باید بذارم کنار اتاق یا اون یکی اتاق
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
دیروز کریر پیرکاردین دیدم از 350 شروع می شد نمی دونم گهواره ایرانی بگیرم یا خارجی شوهرم می گه ساک حمل بگیر و صندلی ماشین که تا چند سال بشه از صندلی ماشین استفاده کرد
بالاخره بچه باید یه جایی داشته باشه کنار تخت مامان و باباش دیگه.نمیشه که وسط شما بخوابه له میشه خو
الان کسی اسمی از هویج آورد؟ معروف شدما واسه این هویج
ما خودمونم توی تختمون جا نمی شیم همین الانم شوهرم می ره اون یکی اتاق می خوابه آخه من کنارم بالشت می ذارم پامو بذارم روش جامون تنگ می شه
2790
2778
2791
2779
2792