2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبید؟ ببخشید چه مدارکی امتیاز محسوب میشه که قبول شدید برا خرید خدمات؟

سلام گلم .مرسی شما خوبی؟من قبول نشدم ولی توی مصاحبه اگر‌سابقه تدریس داشتین تو غیرانتفاعی یه امتیاز محسوب میشه.. یا پارتی خوب . کلا زیرزمینی مصاحبه میشن باید خیلی سوال کنی ک بفهمی‌کی هست اصلا 

سلام اسی جان برای معلم خرید خدمت کجا باید برم ؟ آزمون هم داره یا فقط مصاحبه چیا براشون مهمه تو مصاحب ...

سلام گلم .باید بری اموزش پرورش منطقتون بپرسی امسال نیرومیگیره یانه ..بعد اسم‌مینویسی یه روز زنگ میزنن برین مصاحبه ولی سابقه تدریس داشته باشی خیلی بهتر میگیرن ..خیلیا هم با اشنا داشتن قبول میشن . ولی زمانش درکل مخفیانست زیاد مشخص نیست . یا برو اداره کل یا اداره منطقتون

ببخشید تو مصاحبه چیا میپرسن اگه بدونی و بهم بگی ممنونت میشم

میگن مثلا یه درس رو تدریس کن ،بیشتر دبستان نیرو میگیرن ..یاخودشون میگن‌کدوم درسو تدریس کنی یا میگن خودتون هرکدومو خواستین ..مثلا جمع دوم یا ضرب یا درسای علوم ..هرچی ..باید کاملا حس معلما روداشته باشین وگرنه خوبم تدریس کنی رد میشی ،زبان بدن وارتباط با بچه هاهم خیلی مهنه

خدا خیرت بده توضیح دادی هرچی از خدا میخوای بهت بده 

خواهش عزیزم کاری نکردم . شما اول باید جزو مصاحبه ای ها باشی .یعنی‌ یجوری ثبت نام شده باشی ک بهت زنگ بزنن بگن بیا مصاحبه..راستی سوالای احکامی‌هم میپرسن

خدا خیرت بده توضیح دادی هرچی از خدا میخوای بهت بده 

خواهش عزیزم کاری نکردم . شما اول باید جزو مصاحبه ای ها باشی .یعنی‌ یجوری ثبت نام شده باشی ک بهت زنگ بزنن بگن بیا مصاحبه..راستی سوالای احکامی‌هم میپرسن

2790
2778
2791
2779
2792