2777
2789

عروسی خودم 

ساده بود ولی فامیلامون دیوه خیلی ساده میگیرن.. 

یه نفر بعد ما گرفت تالارش ساده بود ولی باغ داشتن اونجا خوب بود... 

ما تالارش خوب بود شب مهمونا بعد عروسی اومدن خونه پدرشوهرم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قشنگ سادگی هم خیلی قشنگه😍

اینا دیگه زیادی ساده میگیرن مثلا عروس یه ارایشگاه یه درد نخور میره شام یه غذایی میدن ک بو میده نوشابه هاشون گررمه... 

مثلا ما که دوتا شام دادیم با برنج ایرانی و روغن حیونی 

سا من ارایشگاه و اتلیه خوب رفتم و لباسم نو بود براشون فوق لاکچری بود دیگه همه فیس کرده بودن از حسادت

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اینا دیگه زیادی ساده میگیرن مثلا عروس یه ارایشگاه یه درد نخور میره شام یه غذایی میدن ک بو میده نوشاب ...

اینا دیگه خیلی ساده میگیرن😆😁

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!
اینا دیگه خیلی ساده میگیرن😆😁

اره دقیقا فکر هم نکنی پول ندارن ها همشون زن و مرد سر کار میرن

من خودم یه جا رفته بودیم شام سلف سرویس چند نوع پلو و خورشت و خوراک و دسر و... داشتن آبشار شکلات و فینگر فود و نوشیدنی هم کل مراسم رو میز های کنار تالار بود تو عمارت گرفته بودن

عروسی که دوستای خانوادگی

ترکیه گرفتن تو کشتی

خیلی جالب و شیک بود

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
عروسی که دوستای خانوادگی ترکیه گرفتن تو کشتی خیلی جالب و شیک بود

منم میخوام نامزدیمون رو تو کشتی بگیرم چون البته تو شهر خودم بندر عباس کلا بندرعباس زندگی نمیکنم ولی خب خیلی از اشناهامون و فامیل اونجا هستن دریا هم که داره خوبه بنظرتون؟ یا تو دریاچه چیتگر هم میشه؟

عروسی پسرعمم تو فرشته تهران بودد خیلی لوکس بود

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻
اسم تالارشون چی بود؟

قصره نمی دونم چی 

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻