2777
2789

سلام بچه ها اگر کسی بیدار هست جواب بده دارم دیونه میشم... بعد یک هفته ارتباط البته خارج بوده ولی نگران پیشاب هستم و ریخته شدن روی بدنم.... روز 5 یا 6 بعد بود علائم پریودی داشتم شروع کردم زعفرون بابونه آویشن خوردن،،، پریود شدم میخواهم بدونم این پریود هست یا علائم حاملگی 

در ضمن 12 هم وقت پریودم بوده یعنی یک هفته جلوتر شدم... دارم دیونه میشم نمی‌خواهم باردار باشم آخه نامزدم هنوز، 

چکار کنم از کجا متوجه بشم نیستم؟؟؟؟ چکار کنم دفع اش کنم؟؟؟؟ چون دقیق 6 روز بعد رابطه این علائم برام ظاهر شد

نیستی یکم اطلاعات بالاببر

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه نیستی دیگه ام شیطونی نکن تا زمان عروسیت یکم شوق داشته باشید برای وصال

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز