2777
2789
عنوان

شیردهی

283 بازدید | 21 پست

دوستان نیاز به کمک و تجربتون دارم. من یه نوزاد ۲۰ روزه دارم. شیر خودم ۱/۵ الی ۲ پیمانه هست. ولی کلا کمه و همینطور اصلا نوزادم میلی به خوردن شیرم نداره. شیر خشک هر ۴ ساعت ۲/۵ الی ۳ پیمانه میخوره. و بیرون روی هم داره. هر ۲-۳ ساعتی که جاشو عوض میکنم پوشکش هم جیش کرده هم پی پی. 

نگرانی من بابت شیر خوردنشه. به نظرتون میزان شیری که میخوره کافیه براش؟ زیاد یا کم نیست؟

سه پیمانه یک جا برای نوزاد ۲۰ روزه زیاده . سعی کن ساعتشم کمتر کنی چون نوزاد ۲۰ روزه نباید از دو ساعت بیشتر گرسنه بمونه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه وزنگیریش خوب باشه نگرانی نداره...اول تامیتونی شیر خودتوبده بعداگه سیر نشد شیرخشک بده...اون هرچی ...

اصلا از شیرم و سینم خوشش نمیاد. با هزار جور گریه و غر زدناش شیرمو بهش میدم

بدون تجویز دکتر شیر خشک نده.از کجا میدونی شیرت کمه وزنگیری بچه ات خوب باشه احتیاج ب شیرخشک نیست

چون دوشیدم ریختم توی شیشه دیدم نزدیک ۲ پیمانه شیر‌ دارم

اصلا از شیرم و سینم خوشش نمیاد. با هزار جور گریه و غر زدناش شیرمو بهش میدم

از شیرت بزن دهنت ببین مزه اش خوبه؟؟وبعد ببین رگ گردنش یا قولنجاش به اصطلاح خشک نشده که سختش باشه سینتوبگیره بایه روغنی چیزی پشتشو ماساژ بده..بچه جاری من ۶ماه گریخ میکردشیر نمیخورد بعد یکی از فامیلاشون اومده بود گفته بود این قلنج کرده باروغن حیوانی ماساژداده بود خوب شده بود دیگه بعد۲سال به زورازشیرگرفتش

از شیرت بزن دهنت ببین مزه اش خوبه؟؟وبعد ببین رگ گردنش یا قولنجاش به اصطلاح خشک نشده که سختش باشه سین ...

انقدر دوست دارم شیرمو‌بخوره. به زور وقتایی که میگیره سینمو راحت ۴۰ دقیقه میخوره. به زور از دهنش میکشم بیرون. 

اگر روزی 6_7بار پوشک پر میشه عوض میکنی یعنی سیر میشه اینو بهداشت بهم میگفت

یه مورد دیگه اگر تند تند شیر بدی یه ساعت یه ساعت شیر خودت زیاد میشه 

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
انقدر دوست دارم شیرمو‌بخوره. به زور وقتایی که میگیره سینمو راحت ۴۰ دقیقه میخوره. به زور از دهنش میکش ...

خب نباید شیر خشک بدی ک به دهنش نیفته منم شیر خودم ادل کم بود اما با شیر خودم تا الان که یه سال و نیمشه رسوندم

مدام شیرمو تقویت میکردم چلو گوشت بخور آب ماهیه بخور 

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
اگر روزی 6_7بار پوشک پر میشه عوض میکنی یعنی سیر میشه اینو بهداشت بهم میگفت یه مورد دیگه اگر تند تند ...

اوق میزنه سینمو میذارم دهنش. اصلا نمیدونی چه داستانی دارم باهاش تا بتونم شیرمو بهش بدم. وقتی هم سینمو میگیره دیگه ول نمیکنه. 

خب نباید شیر خشک بدی ک به دهنش نیفته منم شیر خودم ادل کم بود اما با شیر خودم تا الان که یه سال و نیم ...

دعا کن برام که شیر خودمو بخوره. هر وقت میخوام شیرمو بهش بدم اولش خیییلی گریه میکنه که نخوره