2777
2789
عنوان

دانشجو ها بیاید

138 بازدید | 25 پست

بچه ها من تو نقاشی رتبه آوردم تو دانشگاهم.

به نظرتون زشته تقدیر نامه استوری کنم اینستا؟

اخه تو اینستام نقاشی هام میزارم

اگ قراره استوری کنم چی نوشته اش بنویسم؟

بذار ، تبریک میگم 🌷🌷🌷🌷

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره استوری کن هیچی یه لبخند بزار

ضایع نیس؟

نمیگن میخواد پز بده؟

اخه ماه پیش یکی دیگ از نقاشی هام رتبه استانی آورد اونم استوری کردم

میگم نکنه فک کنن دنبال پزم فقط

نه خیلیم خوبه چون نقاشی هاتم میذاری

پیج خودته هرچی دلت خواست بذار به حرف بقیه هم توجه نکن

میتونی ایموجی ✌🏻✌🏻✌🏻بذاری

اگر آرامش می خواهی مراقب مردم نباش ...اگر ادب می خواهی در کار کسی دخالت نکن...اگر پند زندگی می خواهی در برابر آدم های احمق سکوت کن...
ضایع نیس؟ نمیگن میخواد پز بده؟ اخه ماه پیش یکی دیگ از نقاشی هام رتبه استانی آورد اونم استوری کردم ...

ن اهمیت نداره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اگه ذوقشو داری بذار خو

یه استیکری چیزیم بذار روش.خودش واضحه دیگ متن نمیخواد ب نظرم

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
من اگه باشم نمیذارم ولی خب بذار چیزی هم ننویس

چرا؟

اخه من نقاشی هام پست میکنم

گفتم شاید بزارم فالور ها توجه بیشتری ب نقاشی هام کنن

ولی ماه پیش هم رتبه استانی اوردم استوری کردم

میترسم بگن دنبال جلب توجه یا پز دادنه

ولی اخه علاقمه

استوری کن بعد هایلایت کن بنویس نمیدونم رزومه کاری مهارتها لوحهای تقدیر و.. مربوط به کارته لازمه

اره اخه میخوام فالور جمع کنم

ولی میترسم حرف در بیاد تو دانشگاه بگن دنبال پزه

ولی خب اخه حرفه امه

چرا؟ اخه من نقاشی هام پست میکنم گفتم شاید بزارم فالور ها توجه بیشتری ب نقاشی هام کنن ولی ماه پیش ...

گفتم که اگه من باشم نمیذارم ولی خب شمایی و به نظرت مصلحته بذار نظر بقیه چه اهمیتی داره