mahla78h مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 5694 عنوان دانشجو ها بیاید 138 بازدید | 25 پست بچه ها من تو نقاشی رتبه آوردم تو دانشگاهم.به نظرتون زشته تقدیر نامه استوری کنم اینستا؟اخه تو اینستام نقاشی هام میزارماگ قراره استوری کنم چی نوشته اش بنویسم؟ 1400/08/07 | 01:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nila1378 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 17213 اره استوری کنهیچی یه لبخند بزار اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
جیگرمامانمم عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 6950 بذار ، تبریک میگم 🌷🌷🌷🌷 میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س) السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
mahla78h مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 5694 اره استوری کن هیچی یه لبخند بزار ضایع نیس؟نمیگن میخواد پز بده؟اخه ماه پیش یکی دیگ از نقاشی هام رتبه استانی آورد اونم استوری کردممیگم نکنه فک کنن دنبال پزم فقط
aytk عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 444 نه خیلیم خوبه چون نقاشی هاتم میذاریپیج خودته هرچی دلت خواست بذار به حرف بقیه هم توجه نکنمیتونی ایموجی ✌🏻✌🏻✌🏻بذاری اگر آرامش می خواهی مراقب مردم نباش ...اگر ادب می خواهی در کار کسی دخالت نکن...اگر پند زندگی می خواهی در برابر آدم های احمق سکوت کن...
عاشقی عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 46228 استوری کن بعد هایلایت کن بنویس نمیدونم رزومه کاری مهارتها لوحهای تقدیر و.. مربوط به کارته لازمه
nila1378 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 17213 ضایع نیس؟ نمیگن میخواد پز بده؟ اخه ماه پیش یکی دیگ از نقاشی هام رتبه استانی آورد اونم استوری کردم ... ن اهمیت نداره اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
_liana_ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3687 اگه ذوقشو داری بذار خویه استیکری چیزیم بذار روش.خودش واضحه دیگ متن نمیخواد ب نظرم 💜ARMY💜 به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
1383aynaz عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 7434 چرا نذار ب نظرم خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا.... آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
mahla78h مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 5694 من اگه باشم نمیذارم ولی خب بذار چیزی هم ننویس چرا؟اخه من نقاشی هام پست میکنمگفتم شاید بزارم فالور ها توجه بیشتری ب نقاشی هام کننولی ماه پیش هم رتبه استانی اوردم استوری کردممیترسم بگن دنبال جلب توجه یا پز دادنهولی اخه علاقمه
mahla78h مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 5694 استوری کن بعد هایلایت کن بنویس نمیدونم رزومه کاری مهارتها لوحهای تقدیر و.. مربوط به کارته لازمه اره اخه میخوام فالور جمع کنمولی میترسم حرف در بیاد تو دانشگاه بگن دنبال پزهولی خب اخه حرفه امه
cutie_girl عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 1147 چرا؟ اخه من نقاشی هام پست میکنم گفتم شاید بزارم فالور ها توجه بیشتری ب نقاشی هام کنن ولی ماه پیش ... گفتم که اگه من باشم نمیذارم ولی خب شمایی و به نظرت مصلحته بذار نظر بقیه چه اهمیتی داره
mahla78h مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 5694 چرا نذار ب نظرم چرا نزارم علت چیه ؟ ممنون میشم بگی عزیزم