2777
2789
عنوان

عشق قدیمیمو

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 21 پست
از اول من مقصر بودم خیلی منو دوس داشت بعد ما سنمون کم بود ی اتفاقایی افتاد من بابام گوشیمو گرفت یعنی ...

تو چت که نوشته بود اگه میخواستمش باهاش دوست میشدم  به نظر اون رابطش جدی نیس .اگه دلت باهاشه بهش یه فرصت بده

با خودت سرچیزای بیخود نجنگ تو با خودت یه تیم قوی هستی
تو چت که نوشته بود اگه میخواستمش باهاش دوست میشدم  به نظر اون رابطش جدی نیس .اگه دلت باهاشه بهش ...

ن عزیزم این چت مال ۹۸ ۹۹ هست ..من از طریق دختر عموش فهمیدم یکی تو زندگیش بوده یعنی دختر عموش فک کرد من اونم سوتی داد..بعد خودش گفت من این دختره رو نمیخوام  دروغ میگه دیدم براش پروف عاشقانه میذاشت همو اینستا فالو دارن  ...سر این قضیه من ادامه ندادم 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من اون دخترو نمیشناسم از بدگویی پشت دخترا  هم بدم‌میاد ولی اینو ببین مال سال ۹۸ ۹۹ هست هنوز دار ...

چرت میگه 

به این فکر کن که ممکنه پشت سر تو هم به اون دختره همچی چیزی بگه

کلا نرمال نیس بهش فکر نکن

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

چرت میگه  به این فکر کن که ممکنه پشت سر تو هم به اون دختره همچی چیزی بگه کلا نرمال نیس بهش فک ...

دستش هم بهم نخورده ک بخواد این حرفو بزنه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
دستش هم بهم نخورده ک بخواد این حرفو بزنه

کسی که مثل این اینقدر پست باشه این حرفو میزنه و واسش مهم نیست تهمته 

از کجا معلوم دستش به اون دختره خورده باشه ک پشت سرش اینجوری میگه؟

سعی کن تا جای ممکن از این آدم دور باشی

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

کسی که مثل این اینقدر پست باشه این حرفو میزنه و واسش مهم نیست تهمته  از کجا معلوم دستش به اون ...

درسته عزیزم..والا براش ک خیلی چاپلوسی میکنه پروف و استوری میزاره واسش ،پشتش اینجوری ب من میگه

من خیلی دوسش دلشتم ولی الان ی ساله بی خبرم ازش و دیگه کنارش گذاشتم

درسته عزیزم..والا براش ک خیلی چاپلوسی میکنه پروف و استوری میزاره واسش ،پشتش اینجوری ب من میگه من خی ...

کار خوبی کردی

ان‌شالله یه فردی لایقته میاد تو زندگیت

موفق باشی عزیزم😘💖

2827
2791
2779
2792