2777
2789
عنوان

مادر

109 بازدید | 14 پست

خدایا پس من کی مادر میشم

چقدررر دلم بچه می خواد

فدایت خدا نظری بر من و همه منتظرا کن 

گناه داریم

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله سفره حضرت رقیه بگیر 

یه پارچه سفید پهن کن 

آب تمیز بذار شکلات بذار 

شکلاتش بده چند تا بچه 

سر سفره زیارت عاشورا گوش بده 

ان شاءالله که هرچی سریع تر خدا بهت بچه بده

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

خدایا تو را به حقِ اشکهایی که بانو ام البنین در بقیع در فراق عباسش ریخت دامنِ همه خانمها را سبزکن،خدایا دل این خانم هم شاد کن و اولادی سالم وصالح نصیبش بفرما بحق صلواتی بر محمد وال محمد

اللهم صل علی محمد وال محمد

عاشقتونم بچه های گلم
دورت بگردم خدا انشالا بهت میده 

مرسی عزیزم 

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
انشالله بزودی قربونت برم برات از ته دلم آیت الکرسی خوندم

خیلی ممنونم عزیزم 

خدا خیرتون بده

خدایا تو را به حقِ اشکهایی که بانو ام البنین در بقیع در فراق عباسش ریخت دامنِ همه خانمها را سبزکن،خد ...

چقدر با دعاهاتون حالم خووب شد

الهی همیشه حال دلتون خوش باشه

سلام  تاپیکتون رو دیدم یاد تاپیک همسرم افتادم که پارسال زد  مشابه تاپیک شما بود  ا ...

مرسی عزیزم ان شالله

چله سفره حضرت رقیه بگیر  یه پارچه سفید پهن کن  آب تمیز بذار شکلات بذار  شکلاتش بده ...

ان شالله چشم

چندوقته اقدامی؟

۱۲ ماه

زنده باشید بزرگوار🌷 کاربر آقا هستم 🙏

شرمنده دقت نکردم