2777
2789
از روحانیت کمک بگیرید . دفع خطر احتمالی لازم هست 

روحانیت که خودشون خطر هستن

منظورم کسیه که واقعا کارش همین باشه و بتونه باطل کنه

نمیدونم شایدم من فقط بدشانسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روحانیت که خودشون خطر هستن منظورم کسیه که واقعا کارش همین باشه و بتونه باطل کنه نمیدونم شایدم من ف ...

کسی دیگ نمیتونه و کلاهبرداری می‌کنه . هرکس گفت بهتون شیاده . علم قبول نداره ولی گفتم عقل میگه دفع خطر احتمالی لازم هست و از روحانیت با درجه علمی بالا بپرسید 

اره واقعیته من 16ساله بختمو بستن غروب هم به خاطر همین جریان با دختر عمه جادوگر ف ا ح ش م دعوای بدی ک ...

بخدا من اصلا باور نداشتم

من خودم مجردم خوشگلم شغل خوب دارم

هرچی مرد متاهله یا در حال جدا شدنه جذب من میشه

جدی میگم برای خودم عجیبه

اگرکسی که میره دعا میگیره واقعا اعتقاد داشته باشه خواستش براورده میشه حتی اگه طرف مقابل اصلن اعتقاد نداشته باشه

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

ببین منم مجرد بودم مرد متاهل به تورم می‌خورد، اونایی هم که میگن در حال جدا شدن هستن دروغ میگن

ببین این چیزها هست اما اگر بخوای تو هم دعا بگیری هم سنگین تر میشی هم انرژی منفی بیشتر میشه

اول اینکه هر روز چهار قل بخون و آیت الکرسی

غروب سوره تکویر بخون

یس به نیت ازدواج بخون

انرزی منفی رو دور کن

از خدا بخت خوب بخواه

وگرنه آدمهای خیانتکار که میبینی شوهر یه عقده بی نوا هستن

به خدا ایمان داشته باش، خودش درست میکنه برات