2777
2789
عنوان

زنگ شادی و خنده 🤣🤣🤣🤣🤣

211 بازدید | 19 پست

در خیابون یه خانم میانسالی جلومو گرفت , گفت
خانم ببخشید, مادر من تو اون آسایشگاه روبرو نگهداری میشه, من روم نمیشه چشم تو چشمش بشم چون همسرم مجبورم کرد ببرمش اونجا, این امانتی رو اگه از قول من بهش بدید خیلی لطف کردید.
قبول کردم و کلی هم نصیحتش کردم که مادرته بابا, اونم ابراز پشیمونی کرد و رفتم داخل آسایشگاه, پیر زن رو پیدا کردم, گفتم این امانتی مال شماس, گفت مریم دخترم ؛ تویی؟
گفتم نه مادر, دیدم دوباره گفت مریم تویی مادر؟
دلم نیومد این سری بگم نه , گفتم آره, پیرزنه داد زد میدونستم منو تنها نمی ذاری
شروع کرد با ذوق به صدا کردن پرستار که دیدی دخترمن نامهربون نیست؟
پرستاره تا اومد گفت شما دخترشون هستید؟
تا گفتم آره دستمو گرفت, گفت 4 ماه هزینه ی نگهداری مادرتون عقب افتاده , باید تسویه کنید
حالا از من هی غلط کردم واینکه من دخترش نیستم ولی دیگه باور نمی کردن
آخر چک و نوشتم دادم دستش, ولی ته دلم راضی بود که باز این پیر زن و خوشحال کردم , هر چند که دخترش خیلی ... بود.
اومدم از پیرزنه خدافظی کنم تا منو دید گفت دستت درد نکنه , رفتی بیرون به دخترم مریم بگو پرداخت شد , بیا تو مادر!!! :)))

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شت😂

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

زن در ICU بود. 

شوهرش نمیتوانست جلوی اشکهایش را بگیرد

دکتر گفت ما همه تلاشمان را میکنیم اما هیچ چیز رو تضمین نمی کنیم. 

بدن اون هیچ عکس العملی از خودش نشون نمیده، به نظر میرسه که به کما رفته.

شوهر: دکتر بهتون التماس میکنم که همسرم رو نجات بدین. اون فقط 36 سالشه، خانواده بهش نیاز دارن.

ناگهان معجزه ای رخ داد.

دستگاه ECG قلب دیوانه وار شروع به زدن کرد، یکی از دستانش تکان خورد، لبانش شروع به حرکت کرد و ....

او شروع به صحبت کرد : عزیزم من 34 سالمه نه 36 سال

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

از نظر یک زن:

“بی عیب ترین” مرد دنیا پدرشه،

“زن ذلیل ترین” مرد دنیا برادرشه،

“خوش تیپ ترین” مرد دنیا پسرشه،

“مظلوم ترین” مرد دنیا پدر شوهرشه،

“قدر نشناس ترین” مرد دنیا دامادشه،

“خوشبخت ترین” مرد دنیا شوهر خواهرشه،

و “بدترین”، ”بی ریخت ترین”، ”بی عاطفه ترین“، ”بداخلاق ترین” مرد دنیا شوهرشه!

در يک فيلم خارجي زني به شوهرش يک سيلي زد. 

شوهرش گفت: عزيز دلم واسه چي ميزني؟؟ 

گفت: براي اينکه ببينم چقد دوسم داري  

شوهر زن را بغل کرد و يک عالمه بوسش کرد

زن ايراني اين حرکت را تقليد کرد و يک سيلي به شوهرش زد

. 

. 

. 

زن را وقتي غسل ميدادند هنوز لبخند به لب داشت  

بازگشت همه به سوي اوست.

🤣🤣🤣🤣

یعنی ایقده سن خانما براشون مهمه😂