2777
2789
عنوان

ریزش مو + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4134 بازدید | 39 پست
منم اینجوری شدم خودم موهای سالم و قشنگم جون ندارن دیگه البته مشکل هورمونی دارم قرص میخورم

مشکل هورمونی اگ‌داشته باشی هیچ وق خوب نمیشه؟؟ یعنی ریزش مو همراهمونه؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
از وقتی فهمیدم خیلیییی استرس دارم ک نکنه همینجوری پیش یره و کچل شممم😭😭😭😭😭

ن اینطور نیست..همه تو ی زمانی ریزش مو رو تجربه میکنن

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن اینطور نیست..همه تو ی زمانی ریزش مو رو تجربه میکنن

خداکنه زود تموم شه

واست امضات هم صلوات فرستادم🌹

😍😁ما هیچ الهی همه تو...💍❤  متاهل و متعهدلطفا برای خوشبختی یه صلوات بفرستید😚
مشکل هورمونی اگ‌داشته باشی هیچ وق خوب نمیشه؟؟ یعنی ریزش مو همراهمونه؟

نمیدونم واقعااا

هروقت هورمونا کنترل شدن اینم قط میشه لعنتی

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
خب عزیزم ریزش مویی که بعد از کرونا میگیرن خیلی وحشتناک واس توهم از اونه

اره الان تو گوگل خوندم😶😶😶😶

رفتم دکتر زینک داد

و آمپول بیوتین دپاتین

😍😁ما هیچ الهی همه تو...💍❤  متاهل و متعهدلطفا برای خوشبختی یه صلوات بفرستید😚

ببیند عزیزم خواهرانه میگم  چندین سال درگیر ریزش مو هورمونی بودم  موهام کم پشت و نازک و شکننده شده بود بهترین دکترها ک پرفسورهای تهران رفتم  بهترین روش‌های درمانی رو استفاده کردم  ولی  همون ریزش و  هزینه  زیاد  بازهم امونم رو برید  آخرش تو همین نینی سایت  یه پزشک همدانی  رو معرفی کرده بودن واسه محلول رویش مجدد مو که خودش درست می‌کرد چند ماهی تو کانالشون بدوم کلی رضایت و فروش داشتن  با توکل به خدا  آخرش تصمیم گرفتم و اون محلول رو خریدم تا ۱۵ روز  هیچ تاثیری نداشت  ولی بعد از ۱۵ رو یواش یواش ریزش موهام کمتر شد انگار دنیا رو بهم دادن  اخرای محلول بود زنگ زدم و چهار تا محلول دیگه سفارش دادم  چهار ماهی مصرف کردم  ماه  چهارم  رویش موهای سرم رو یا زره بین دیدم  داشتم  از خوشحالی بال در می‌آوردم  العان  یه ماه گذشته و من  از محلول فقط هفته ای دوبار میزنم  و موهام  مثل جوونیم  پر و عالی شده  همیشه دعاگوشون هستم شما هم میتونید   امتحان کنید این شمارشونه ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲  التماس دعا