2777
2789
عنوان

پسر یا دختر

364 بازدید | 38 پست

مادر شوهرم دیگه کلافم کرده 

میچرخه میگه فلان چیزو نخور دختر بدنیا میاری فلان چیزی بخور پسر دار شی 

نمیدونم به چه زبونی بهش بگم من برام فرقی نداره اینقدر دخالت نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کار خودتو بکن بگو ببخشید ولی فروشگاه نیست که 😏

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

مادر شوهر منم همین مدلی بود ،همش میگفت ایشالا خدا یه پسری بهت بده 

چندبار بهش گفتم مادر سفارش میدی به خدا؟ دعا کن خدا یه بچه سالم بهم بده پسر و دختر بودنش فرقی نداره که 

دیگه ساکت شد

ولشکن هر چی عم بگی اون قراره حرف خودشو بزنه عین مادرشوهر من ! حالا من باردارم اولش که یبار رفتم خونشون برگشت گفت فک کردم رفتی سونو گفتن بچه پسره شیرینی خریدی اومدی ! گفتم مگه اگه دختر باشه نباید شیرینی بخرم ؟ حالا این هیچی بعدا فهمیدم بچه ام دختره حالا قبلش گاهی یه خوراکی میاورد از اون لحظه یه فنجون چایی نداده دستم ! اینم ازین ! بعد تازه چند وقت پیش میگه بچه تکون میخوره ؟ میگم اره همش با پاش لگد میزنه میگه وای نکنه پسره؟ اخه پسر لگد میزنه حتما پسره من میدونم! گفتم نه دکتر گفته دختره ! بعد قیافه میگیره برام روشو میکنه اونطرف ! اصلا اعصاب برام نذاشته

ولشکن هر چی عم بگی اون قراره حرف خودشو بزنه عین مادرشوهر من ! حالا من باردارم اولش که یبار رفتم خونش ...

بیلیاقت زن ستیز. این ادما کی تموم میشن😣

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊
ولشکن هر چی عم بگی اون قراره حرف خودشو بزنه عین مادرشوهر من ! حالا من باردارم اولش که یبار رفتم خونش ...

منم سر دخترم همینجوری بودم صددرجه از تو بدتر

انقدر با کنایه... منطق... بی زبونی با هر زبونی بگی براشون توضیح دادم بچه نعمت خداست اما بیفایده بود

الانم تا دو سه ماه دیگه ک جنسیت معلوم شه همش میگه باید پسر بشه

👋Bye