2777
2789
عنوان

چطووریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🙄

231 بازدید | 11 پست

خواستم آب نمکو از بینی بالا بکشم بعد تفش کنم 

نشد

انگار میره تو مغزم اصلا نمیشه و نمیتونم 

حس میکنم میره بالا ی چیزی جلوشو میگیره میریزه پایین 

ممکنه خلط گلو جلوشو گرفته باشه؟

شما میتونید انجام بدید؟

دستگاه داره

سینوس واش

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این کارو میکنم طبعیه برگشتش ها

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
منم این کارو میکنم طبعیه برگشتش ها

اخه عذر میخام ممکنه حال بهم زن باسه اما یرسیا میگن میاد تو گلو بعد تفش میکنی 

ن برا من اصلا نمیره اونجا

خلط دارم پشت گلو با هیچی درست نمیشه 

نزدیک ۹۰ تا میترونیدازل خوردم بدنمو داغون کردم هیچ خوب نشد 

نمیدونم چیکارش کنم 

وای 😖

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
چرا میخای همچین کنی؟؟

😔🥺خلط پشت گلو دارم 

همممممممه راه هارو دفتم درمان نشد دلم خودکشی میخاد 

۶۰ بار دکتر رفتم ن مشکل از معده س 

ن دندون و لثه و لوزه و زبان 

ن سینوزیت

گفتم لابد خلط دارم ک دهنم بو میده 

۹۰ تا میترو نیدازول خوردم خوب نشد

😔🥺خلط پشت گلو دارم  همممممممه راه هارو دفتم درمان نشد دلم خودکشی میخاد  ۶۰ بار دکتر رف ...

ای بابا

احتمالا سینوسه

برو یه متخصص گوش حلق بینی خیلی خوب

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡